-
-
-
- Çözümleri
- 2
-
-
Aracımı kardeşime verdiğim için su an aracım yok diye Samsun'a gitmek için otobüs bileti bakiyodum.
Sonra dedim ki blablacar'dan şehirlerarası yolculuk paylaşımıyla gideyim. Birini buldum, yol parası yarıyarıya.
Buluşma noktasina geldim. Adamın tarif ettiği yerde olmama rağmen bir turlu arabayi bulamadim. Aracın modeli ne diye sordum Scania dedi. İçimden "lan bu scania bana baya tanidik geliyor ama Allah Allah" dedim. Adam "Abi zaten yanimdaymişsin yukariya bak" dedi.
Yukarıya baktım, tırın penceresinden bana bakıp selamunaleykum diyor.

Adam paylaşımlı yolculuk diye tırla gelmiş.
şimdi tırla yollardayım. Yalnız çok iyi gidiyoruz, hayatimin en konforlu yolculuğu olabilir. İçecek ve yiyecek ikramları var. İçerde iki kişilik ranza var. Uykum gelince yaticam. 
Aklima kotü kotü şeyler geldi insallah dedim yıllardır koruduğum şeyi benden almaz.
ama çocuk iyi çikti sohbet muhabbet keyifler yerinde.
kemal sunal filmi izliyoz. 
Sonra dedim ki blablacar'dan şehirlerarası yolculuk paylaşımıyla gideyim. Birini buldum, yol parası yarıyarıya.
Buluşma noktasina geldim. Adamın tarif ettiği yerde olmama rağmen bir turlu arabayi bulamadim. Aracın modeli ne diye sordum Scania dedi. İçimden "lan bu scania bana baya tanidik geliyor ama Allah Allah" dedim. Adam "Abi zaten yanimdaymişsin yukariya bak" dedi.
Yukarıya baktım, tırın penceresinden bana bakıp selamunaleykum diyor.
Adam paylaşımlı yolculuk diye tırla gelmiş.
Aklima kotü kotü şeyler geldi insallah dedim yıllardır koruduğum şeyi benden almaz.