İlginç Blablacar Yolculuğu

Konu sahibi son olarak 30 gün önce görüldü
Aracımı kardeşime verdiğim için su an aracım yok diye Samsun'a gitmek için otobüs bileti bakiyodum.

Sonra dedim ki blablacar'dan şehirlerarası yolculuk paylaşımıyla gideyim. Birini buldum, yol parası yarıyarıya.

Buluşma noktasina geldim. Adamın tarif ettiği yerde olmama rağmen bir turlu arabayi bulamadim. Aracın modeli ne diye sordum Scania dedi. İçimden "lan bu scania bana baya tanidik geliyor ama Allah Allah" dedim. Adam "Abi zaten yanimdaymişsin yukariya bak" dedi.

Yukarıya baktım, tırın penceresinden bana bakıp selamunaleykum diyor. :D :D

Adam paylaşımlı yolculuk diye tırla gelmiş. :D şimdi tırla yollardayım. Yalnız çok iyi gidiyoruz, hayatimin en konforlu yolculuğu olabilir. İçecek ve yiyecek ikramları var. İçerde iki kişilik ranza var. Uykum gelince yaticam. :D

Aklima kotü kotü şeyler geldi insallah dedim yıllardır koruduğum şeyi benden almaz. :D ama çocuk iyi çikti sohbet muhabbet keyifler yerinde. :D kemal sunal filmi izliyoz. :D

Ekli dosyalar

• IMG_20250906_223426.jpg
    IMG_20250906_223426.jpg
    1.2 MB · Görüntüleme: 20
Bir aralar arkadaşla uzun yolculuğa çıkarken gideceğimiz güzergahta bulunan tüm yerleri seçerek blablacara ilan verirdi. Bilet parası 500 tl ise o 300 ilan verir ve kişiyi şehir merkezinde bir yerde bırakır giderdik. Arkadaş öyle yapıyordu ki gidiş geliş ücretsiz oluyordu. Tüm yakıt parasını çıkarırdı. Şu an halen kullanıldığını görünce şaşırdım :)

Bir aralar arkadaşla uzun yolculuğa çıkarken gideceğimiz güzergahta bulunan tüm yerleri seçerek blablacara ilan verirdi. Bilet parası 500 tl ise o 300 ilan verir ve kişiyi şehir merkezinde bir yerde bırakır giderdik. Arkadaş öyle yapıyordu ki gidiş geliş ücretsiz oluyordu. Tüm yakıt parasını çıkarırdı. Şu an halen kullanıldığını görünce şaşırdım :)

Evet benzin masrafini çikarmalari yetmiyor uzerine para bile kazaniyorlar. Sehirlerarasi yolculuklarimda ben de ilan acarim ara ara.

Hala aktif kullaniliyor ama tır konusu surpriz oldu. :D

Onlar bir de sık mola yapar yol boyunca. Ön kabin zaten donanımlı ve konforludur. Ayakkabıyla bile binmeyeceksin. Verir terliği, onları giyip bineceksin.

İyisi çok iyidir, kötüsü de çok barzodur tırcıların. Ortası pek yoktur.

Onlar bir de sık mola yapar yol boyunca. Ön kabin zaten donanımlı ve konforludur. Ayakkabıyla bile binmeyeceksin. Verir terliği, onları giyip bineceksin.

İyisi çok iyidir, kötüsü de çok barzodur tırcıların. Ortası pek yoktur.

Aynen. Ayakkabilari çikardim, misafirliğe gelmişim gibi takiliyorum. Baya hareket eden ev. :D

Geri