İlginç bir şekilde herkesin binasına güvenmesi

• Kullanıcı climax
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Dikkatinizi çekmiştir. Gündemin deprem olduğu dönemlerde hep böyle oluyor.

"Ay şekerim bizim buraların zemini kaya. Temel atılırken ekskavatörün dişleri kırılmış kaç defa da yine kazamayıp dinamitle patlatmışlar"

"Valla hocam Sedat abiler buranın yerlisi. İnşaat yapilirken görmüşler. Müteahhit bir beton gömmüş bizim binanın temeline, inanır mısın iki inşaat daha yapılırdı dedi o paraya"

"Nurşen'in kocası inşaat mühendisi. Çaya geldiler geçen bize. Şöyle bi dolaştı adam evi (boylu puslu bir de yakışıklı ki sorma). -Çok iyi, muhteşem- dedi. Ayol nerdeyse tüm duvarlar perdeymiş. İçime su serpildi"

"Nuricim, Veysel var bizim emlakçı. 100 kişi sormuş sizin sokakta boş daire var mı diye. Üç beş demeden kapanın elinde kalıyormuş. Buralar çok guvenlikli çıkmış zemin etüdünden. Floryadan evini satıp gelen bile varmış vallahi"

Neden böyleyiz?

yeni binaların kolonlarının içerisinde çakıl taşı ve tahta olan videolar izlemiştim. bu videolardan sonra güvenmemek lazım. denetleme olmadığı bariz. kahvaltılık gevrek bile çıkabilir.

Evine degilde cebine giren kira parasindan vazgecmek istemiyor cogu. Kumesleri 10 binden kiraya veriyorlar Istanbul’da

bizim, yeni yönetici cillop gibi. şu an bütün her şeyi en baştan ele alıyor. bekar galiba.....

Ben nanay olacağımı biliyorum aslında ama henüz bir icraat geçemedim.

Hocam rüyamda deprem oluyordu.... Ev beşik gibi sallanıyordu.. ama bina için sağlam diyorlar.. sizce ben hangisine inanayım......

Birkaç depremli konuya daha girdim çıktım, anksiyete bebek daha bu saatten yokluyor, gece çok çetin olacak, bu deprem, kertti belamı,

insanların çoğu mecburen, güveniyorlar binalarına, nys daha fazla yazamayacağım, meydeymeydey, ay fenalardayım.

Bir çeşit savunma mekanizması. Psikoloji aksi durumu kabullenemez. Ruh sağlığı bozulur. Pek çok şeyde böyledir.

Kolonlara ve dış cepheye müdahale için izin gerekmiyor mu? Olacak iş değil.

Balkonuma pimapen yaptırdım diye zabıta geldi şikayet var diye..

Kolon kessem mahkemeye çıkardım kesin..

Geri