ilgi (dikkat) çekmeye çalışan insan

• Kullanıcı Mavi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
(bkz: ilgi çekmek için kendini parçalayan insan modeli)

:) :)

Dikkat çekmek adına her türlü saçmalığı göze alabilen insanlardır.
Bu tür insanların kendini savunma yetisi olmadığı gibi algılama yetisi de yoktur .
Amaç sadece dikkat çekmektir.

Ciddi duracaksın kimseye konuşmuyorum havası vereceksin herkonuya yorum yapacaksın mantıklı yaparan daha çok ilgi çekersin :p

Genelde bağırarak konuşurlar iğrenç bir kahkahaları vardır her konuda bir fikirleri vardır onlar herkesin ilgi odağı olacağına inanmış kişilerdir:D

Reelde kızlar mini etek giysin erkelerde şöyle yırtık pırtık pantolon giysin bizim reelde kesin dikkat çeker :p

Çok tüüü kaka bir insan olabilirler ailecek kıl oluyoruz biz.Bende dikkat çekmek istiyorum ama ayıp olur diye utanıyorum.

açık ve net forumda çok var :D bakıyorum bakıyorum gülüyorum :) herkesi izlemek tabi ki hoşuma gidiyor :D dikkat çekmeye çalışan insan gerçekten eglenceli oluyor :D

genelde yuksek sesle konusur ve gulerler, ve hep kendileri konusur

Herşeye atlayan, sazan insan modelidir.

Bence bazisi cok masumane bir sekilde sevgisizligin verdigi buruklukla ilgi gormek ister. O insanlara iyi davranmak gerek.

Kimisi var, dunya onun etrafinda donuyor sanar. Eh :)

Ne yapacağını bilemeyince dikkat çekeyim diyor herhalde. Sözlüğe falan dadanıyolar burada.

askerde koğuşa komutan girdiğinde arkada batak oynayanlar yakalanmasın diye dayak yiyeceğini bildiği halde erketeye komutanı gördüğünde DİKKAAAAAAT diye bağırıp komutandan sussana lan suç üstü yapıcaktım lafından sonra dayak yiğen erketeye yatan şanssız arkadaştır.(ASKERDEKİ EN UCUZ NUMARA)

bir komutan içeri girdiğinde askerlerin toparlanıp hizaya gelmesi içinde kullanılır.

Demekki dikkat çekecek vasıfları yok

Cidden öyle abiler ablalar varmıdır ya ! hic denk gelmedim

Geri