ileri derecede oral sex

Konu sahibi son olarak 2310 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
insanın psikolojik bunalımının esrar cekmis haline donusmus ki boyle konular acılmıs. yazık..

insanın psikolojik bunalımının esrar cekmis haline donusmus ki boyle konular acılmıs. yazık..
ciddi misin
sence bu nası bi bunalım anlatsana biraz
saçmalayışını görmek istiyorum
eğer tutturursan seni alkışliycam ama eğer tutmazsa boş yakıştırmana karşılık olarak ben de sana bişeyler yakıştırcam
oldu mu

ciddi misin
sence bu nası bi bunalım anlatsana biraz
saçmalayışını görmek istiyorum
eğer tutturursan seni alkışliycam ama eğer tutmazsa boş yakıştırmana karşılık olarak ben de sana bişeyler yakıştırcam
oldu mu

Herkes dusunsecesini yazabildiği bir platform. Konusma seklin cumle kurusun kalite seviyesinde olsa idi, sana gereken cevapları verirdim ama gerek duymuyorum, istediğin yorumu hatta yorumları yapabilirsin.

Herkes dusunsecesini yazabildiği bir platform. Konusma seklin cumle kurusun kalite seviyesinde olsa idi, sana gereken cevapları verirdim ama gerek duymuyorum, istediğin yorumu hatta yorumları yapabilirsin.
hmm demek kendini öyle bi platformda sandın
yalnız senin yazdığın şeyler biraz iftiraya giriyor dikkat et
analizin hem yanlış hem yersiz
ama beni sadece yanlış olması rahatsız etti

Standart in kurduğu cümleyi 3 kez okuduktan sonra anladım o kadar gerizekalı olduğuma inanamiyoruuumm

Psikolojik bunalıminin Esrar çekmiş haliiii

açıklaman için bekliyorum gerekirse üslubum için özür de dilerim

Standart sen bu açıklamayı yapana kadar ben peşini bırakmiycam

Belli ki, sinirli ve heyecanına yenik dusuyorsun cevap beklerken ve yanıtlarken,

Acılan konunun ne oldugunu yada konunun dogru veya yanlıs olabileceğini karar verebilecek yetkim yok. Bu yuzden tepkim ne konu ismine nede konuyu acan kisiye, zaten insanların psikolojik durumlarını bir konu ismiyle anlamak yada yadırgamak yanlıs.

Aslında bir'de su yonden dusunmelisin, belkide bakıs acısıyla, konunun ilk acıldıgı cumleden, son yazılmıs yoruma kadar okudugumda, verilmis olan cevapların bir cogunun mantıksız ve insan seviyesini genel olarak dusuren cevaplardı, tekrardan okursan daha iyi anliyacaksın.

Verilen cevapların dusuklugunu dusundugumde ancak bunalımın farklı, tarifi edilmemis bambaska bir ruh halinde verilebileceğinden oyle yazdım..

Gel gelelim senin tepkin, tekrar okursan anliyacaksın zaten..

ben de heyecan yaptım haklısın senin cümlelerindeki uyumsuzluğu kibiri yersiz analizini görünce bişey sandım
seni tanımıyorum cahilliğime ver özür falan da dilemiyorum
hem yazan milleti aşağıla
hem gel elit rol oyna
yakışsa bişey demiycem de
ı ıh boş olmuş

videoyu tekrar izledim sunucu iyi gülmüş evet.

Beklediğim yorum hala gelmedi,aslında var ama kurtarmadı pek bekliyorum

Erkeğin kadınına arkadan ilişkiye girmesi KURANDA AÇIK VE NET YASAK KILINMIŞTIR .. Bu kısımla ilgili dalga geçenler, ya da bunu saçma bulanlar ayete muhalefet etmiş olurlar dikkat edilsin ..

Oral ilişkiye gelince ; bununla ilgili bir ayet yoktur ancak İslam alimleri arasında bu ilişki türü de haram kabul edilir ..

Son cümle yerinde olmuş.
-Kızım benim derdim ne biliyor musun?
-Hocam Allah aşkına sizin derdiniz ne?

Ayrıca, bu videodaki içerik bir çok sosyal ağda paylaşılıyor, içerik hakkınd ayorumlar yapılıyor. Burada bir konu olarak açılmasını psikolojik sorun izahı ile dile getiremezsiniz. Eğer konuyu beğenmiyorsan, sıkıntılı buluyorsan uygun bir dille eleştiri yapabilirsin ama bir konu üzerinden insanların psikolojisini sorgulayamazsın. Hem bir psikolog değilsin, hem de yargılayabilecek konumda değilsin koç.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri