Haber İlber Ortaylı’nın Cenaze Töreni Nedeniyle İstanbul’da Bazı Yollar Trafiğe Kapatılacak

Konu sahibi son olarak 16 gün önce görüldü
qEslZdB.md.jpg

İstanbul'da, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden tarihçi ve yazar Prof. Dr. İlber Ortaylı'nın cenaze programı dolayısıyla yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünce, Prof. Dr. Ortaylı için Fatih'te gerçekleştirilecek cenaze programı kapsamında yarın trafiğe kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlar belirlendi.

Buna göre, sabah saat 09.00'dan program bitimine kadar İtfaiye Caddesi, Büyük Karaman Caddesi, Mıhçılar Caddesi, Aslanhane Sokak, Manisalı Fırın Sokak, Taylasan Sokak, Hulusi Noyan Sokak, Nalbant Demir Sokak, Hattat Nazif Sokak ve Fatih Türbesi Sokak trafiğe kapatılacak.

Kapatılan yollara alternatif güzergah olarak Kız Taşı Caddesi ile Haydar Bey Caddesi kullanılabilecek.

KAYNAK

İnsan münevverine saygı duymalı. Mühim bir Türk münevveri vefat etti.

bir çınar daha devrildi .. ama gölgesi ve serinliği uzun süre bu toprakların üzerinde kalmaya devam edecek.. Allah rahmet eylesin

Sıkıcı tarih derslerini sayesinde sevdim. Aynı zamanda engin tarih bilgisini paylaşırken, gençlerin kişisel gelişim mentörüydü. En ihtiyaç duyduğumuz zamanlarda sanki yol gösteren bir ışığı kaybetmiş gibi hissettirdi bana. Huzur içinde uyusun..​

Yani sizin sırrı Süreyya Önder in arkasindan ettiğinizi etmedik en azindan o kadarına etmedi evet
Ama o kötü biriydi ve arkasindan bir sey soylememizin ölmesi ile alakasi yoktu.
Sagliginda da soyledik.
Hem sirri nereee ilber ortayli nere.
Ilber ortayli hoca , sirri ise pkk sempatizani. Amerikayi yeniden kesfetmeye gerek yok.
E heralde sirriya soyleyecegiz.
Sirri hic agzini acmasa bile fotograflariyla bilinen birisi.
Bir de merak ettigim sey...

Biz sirriya bisi demesek sen ilber hocaya bir sey demeyecektin yani?
Bu nasil bir mantik? Simdi gecmiste birilerine bisi dediklerimizi mi? Kapistiracagiz?

Ben ilbere dedim siz sirriya
E siz ataturke dediniz biz de seyh saide
Boyle boyle yaratilisa kadar gidecek miyiz?

Geri