ÜSözlük ilahimorluk

Konu sahibi son olarak 3474 gün önce görüldü
ilahimorluk

Konusunu göremedim,açmasak olmazdı.
nicki çok orijinal bazen böyle anlamsız şeyleri çok beğendiğim olur :dyg:
kişisel sayfasını okuyup sesli denilen şekilde gülüyorum.
eminim görüşlerimiz büyük ölçüde zıttır fakat tartışma konularında kimseye saygısız bir uslub kullandığını görmediğim gibi,zıt görüşlerimize rağmen anlaşabileceğim nadir kişilerden.

ilahimorluk
Ona baştan ön yargılarım vardı sonradan farkettim öyle olmadığını, bu da itirafım olsun :)
Tartışırken üslubuna dikkat eden, espiri yaparkende kırıp geçirenlerden:D
Her foruma lazım.

Kendini bilen, adam gibi hareket edebilen değerli bir kardeşim .. Daha yakından tanınası bir arkadaşımız ..

Efendidir, ağırbaşlıdır sohbeti keyiflidir :) Değer verilir herşey gönlünce olsun

Çok güzel fotoğraflar çekiyor, çok yetenekli.

Doğum lekesi mi o morluk hacı?
Bu arada goldeni gönderdim. :p

foruma ilk geldiğim zaman ''kurcaladıkça birileri çıkıyor'' demiştim, bu arkadaş da bizdenmiş haberimiz yokmuş :)
fotoğraf konunu severek takip ediyoruz..

ilk zamanlarda daha bi uzun uzun muhabbet ederdi, hal hatir sorardi, kendisi hakkinda da cok sey anlatirdi.

simdi ''huyop haci abi naptin '' gibi bi muhabbete girdik, samimiyet yaramadi :T:

.p

ilk burada tanımadım onu. Dedim bu kim avatarı şekilli bana bulaşıp duruyo. Sonradan tanıdım.

Fotocu olmuş kendisi. Zaten o yolda ilerliyordu. iyidir neşelidir sevilir sayılır severimde kendisini (:

Yeni tanışma şerefine eristik kendisi ile: )
Çok'ca memnun oldum. Düğün fotoğrafçılığı yapıyor mu merak ediyorum. Yapıyorsa Şayet yakın bir arkadaşım için kendisinden rica edebilirim yabancıya gitmeyelim:p
Arkadaşım benden istemişti ama gelin'in şahidi olmamdan Mütevellit ve hiç tecrübem olmaması sebebi ile kendime guvenmiyorum eğer anlasirsak yardımcısı olacagimi belirtmek isterim:p

Best regards
Maria puder

Bir insan nasıl bu kadar yufka yürekli,düşünceli olur ya :p Birtanedir Cihat abi.Çok temiz bir kalbi vardır.Espri anlayışıda çok güzeldir.Sohbetleri doyumsuzdur. :o Severim sayarım.

akıllı ve cimri .:d ayakkabı fabrikası varmış öyle diyolar ??

Her şeyden önce merhametli,duygusal biri olduğunu gözlemliyorum.Esprili,eğlenceli bir o kadarda saygılı birisi.Toplumsal olaylar karşısında duyarsız değil ve objektif olmaya özen gösteriyor.Paylaştığı fotoğrafları başarılı buluyorum.

Morluğu moruk diye okumuştum ben ilk gördüğümde onu ya :T: Nitekim bir konuda ufak tartışmıştık ama herhangi bir kin gütmedim şimdiye kadar kendisine saygıdeğer bir insan olduğunu düşünüyorum.

Onu buralara sığdıramam. :p
Değerli, güzel yürekli, yakışıklı ve anlayışlı insan.
Seviliyorsun çok. :ks:​

07-07-2015

Yine söylerim ve hep söyleyeceğim; İyi ki tanıdım seni. :şirine:
Yüreği güzel, sohbeti hoş insan seviliyorsun çokca. =)

Rumuzunu ilk gördüğümde İlhamidoruk olarak algıladığım şahsiyet.

ilahimorluk Adamin dibi naber ??? .) Uzun suredir tanirim. Guvenilir, kimseye kotulugu olmayan,eglenceli biridir Cihat. Ortak parti kurmayi dusunuyorum onunla burdan selam olsun :D

07-07-2015

ahilli telefonu olmayan orjinal adam :D

Saygılı olmasının yanı sıra, ortalarda görünmeyen ama konuya da çabuk vafık olan biri. Meslek mi, hobi mi bilemiyorum, sadece denk geldiğim eklediği olağanüstü fotoğraflarıdır. Saygılar.

Geri