ÜSözlük ilahimorluk

Konu sahibi son olarak 3474 gün önce görüldü
Saatlerce sohbet etmek degilde günlerce sohbet edilir bu adamla :D
Adamin dibi.d
Sever sayarim iyidir hoştur
Oricinal yorumlari ayri bi konu :D

06-06-2015

Bu adam has adam
Bu adam güzel adam

07-07-15
Manevi oğlum olur kendisi :D
İstemsiz olarak koruyup kollayasım geliyor :D
Bu arada sakalsız halin iyi olmuş iyi takma kafana :d

Avatarini ve nickini cok begeniyorum. Ama kendisini tanimiyorum:T:

kibar, saygılı, güldürmeyi seven zorluklara karşı mücadeleci fotoğraf çekmeyi seven gülünce yüzünde gülleraçan kişi.kısa filmi var mıydı :p

Ya ben bunca senedir bu forumdayım Cihat la iki lafın belini kırmamışım. Çok ayıp etmişim. Ayıp bana :d Beni pek sevmez zannediyordum ama aslında öyle değilmiş. sevinmedim desem yalan olur çünkü pek insan seven biri değildir kendisi :d Anasının hastasıyım. "Ya evlenecen gidecen şekerim, yada beni böyle çekecen şekerim" favorim :asd: Grubumuzun böcüğü. Mantıklı ve aşırı eğlenceli biri. Ben bu kadar esprili biri olduğunu bilmiyordum. Hamarat mı hamarat. Temizlik konusunda vasat olsada sunumda başarılı. Her daim mutlu ol. Güçlü insanları her daim takdir etmişimdir. Seni iki kere takdir ediyom. :p

Sen bana hay derken, Castin halt yemiş.

Ah benim neşesine, duruşuna, annesine hayran olduğum vefanın ve adamın dibi insan.
Yeterince lafın belini kırdık, kambur geziyor.
Artık bir şehrin sokağında, bir cafede, mümkünse annenle de birlikte bir şeyler yapmalı.
Çünkü niye, biz anneciğinle bir olup senin hakkından gelmekte muhteşemiz =)
Sevgiler.
Var ol aynen böyle =)

Çok başka biri ..
'orjinal' bir görüntü altında yaratıcı, neşeli, sorumluluk sahibi ve sanatkar ..
Herhangi birini herhangi bişey için satacağına ihtimal vermeyeceğiniz biri ..
Fena güven veren bir duruşu var ..

Defansız iki kulesiyiz onunla
Minas Tirith o
Minas Morgul ben .p

ahaa
ilahimorluk dedinmiydi orda duracan!

olaylara bakışı, anlatım tarzı, anlatırken seçtiği kelimeler, tavrı, duruşu, samimiyeti, insanlığı benzersiz bir örnek teşkil etmekte. hayatınızda bir ilahimorluk varsa, arkanıza yaslanın ve ondan keyif almaya bakın. kendisiyle aynı kanatta düzeyli bir pas alışverişimiz olmakla beraber özellikle çizgiden uçarak çıkardığı top kendisine olan güvenimiz perçinlemiştir. saha dışında sempatik saha içinde tam bir kasaptır :liv:

söyleyeceklerim bu kadardı galp galp

Fotoğrafların dan dolayı çok merak ettiğim bir arkadaştı, güzelde muhabbeti var. Bana yakın olsa, görüşmek ve fotoğraf çekmeye gitmek istediğim vatandaşlardan.

Forumdaki esprilerini sivilde de hiç eksik etmeyen, burada neyse sivilde aynı olan harika bir insan.
Seni tanıdığıma sevindim...

bir yerlerde kullanıcı adını gördüğümde, içimden "ilahi moruk sen adamı öldürürsün" diyorum. her seferinde. durduramıyorum kendimi. çok acayip, garip bir şey.

Forumlarda gördüğüm en yakışıklı insan sanırım :d

Beni güldüren nadir üyelerden.

" CiCoZ " , bilen bilir. Yoksa yanlış mı hatırlıyorum ?

Geri