İkna kabiliyetiniz ne durumda?

Konu sahibi son olarak 190 gün önce görüldü

İkna kabiliyetiniz ne durumda?

• Bir bakışım/sözüm yeter.

Kullanılan: 17 45.9%
  • Biraz uğraşırım.

Kullanılan: 8 21.6%
  • Zor olur ama sonunda ikna edebilirim.

Kullanılan: 2 5.4%
  • İkna kabiliyetim yok ki benim.

Kullanılan: 5 13.5%
  • Diğer;

Kullanılan: 5 13.5%

• Kullanılan toplam oy
    37
yaptığım iş gereği doğal olarak çok fazladır bu kabiliyetim.

Bugün müdür beyle bir konu üzerine bi konusma yaptım, onun eylemlerinden anlicaz bakalım ne derece ikna etmişim..

Ben sıkılgan insanımdır,kimsenin nazıyla uğraşamam.

Bir bakışım bir sözüm yeter :D

İstesem ederim. Ama genelde istemem. Pek ikna etmeye değecek insan çıkmıyor karşıma.

Kıt insanlarla bir şey anlatamıyorum o yüzden kişiden kişiye değişiyor ikna kabiliyetim

Eğer o kişi benim için değerli ise, havada 5 takla atarım, ağzımla kuş tutarım, Romayı da yakarım, illaki ikna ederim.

Bu konuda kendime çok güvenirim (:

Önemsediklerim dışında ikna etmek bana göre değil.

İkna etmem, edilirim.
Ebru Gündeş vol177576

İkna kabiliyetim oldukça yüksek.
Sözüm yeterli sanırım :)

ıkna kabılıyetım olmasa surda musterıler ındırım ıstedgnde promosyon dıe benı dahı alırlardı ;)

Zor olur ama sonunda ikna edebilirim.

İnsanlar güvenir bana güven veren bir çehrem var sanırım ;) Lethe çehre ne demek Türkçem yetmedi ;)

Güven karşılıklı tabiki dürüst davranmaya çalışıyorum. Dürüst olunca inandığım şeye ikna etmem kolay oluyor

İnsanlar güvenir bana güven veren bir çehrem var sanırım ;) Lethe çehre ne demek Türkçem yetmedi ;)

Güven karşılıklı tabiki dürüst davranmaya çalışıyorum. Dürüst olunca inandığım şeye ikna etmem kolay oluyor

Temel anlamı yüz, sima demektir. Yan anlam olarak görünüş, görüntü anlamı da verir. Güven veren çehrem derken güvenilir bir imajım, havam, görüntüm var demek. :p

Geri