İklim değişikliğinin deprem ve seller üzerine etkisi

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Çevre ve Hayvan Hakları
🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Silâh tanrıyı öldürmek için gerekli. Kamu spotu da bu ölümü duyurmak için.

İnsanlara üzerinde yaşadıkları dünyanın gelip geçici olduğunun öğretildiği bir insanlık düzenindeyiz.

tanrıyı silah ile mi öldürmeyi planlıyorsun marvell filmlerinde bile bu kadar saçmalamıyorlar :d
her dini öğretide bu var zaten ne var bunda dünyanın bu halde oluşunu buna mı bağlıyorsun cidden?

tanrıyı silah ile mi öldürmeyi planlıyorsun marvell filmlerinde bile bu kadar saçmalamıyorlar :d
her dini öğretide bu var zaten ne var bunda dünyanın bu halde oluşunu buna mı bağlıyorsun cidden?

Ben hep saçmalarım. Forumsal faunadaki bir kedi başka ne yapabilir.

Ben hep saçmalarım. Forumsal faunadaki bir kedi başka ne yapabilir.
faunadaki canlılar arasında ben kedileri en eğlenceli komik canlılar olarak biliyorum hep bu böyle de kalmalı bence
şimdi mentalimi düzeltmek için biraz komik kedi videoları izleyeyim bari

faunadaki canlılar arasında ben kedileri en eğlenceli komik canlılar olarak biliyorum hep bu böyle de kalmalı bence
şimdi mentalimi düzeltmek için biraz komik kedi videoları izleyeyim bari

Artık kıymetli vaktini ne ile değerlendiriyorsan...

Benim yazdıklarımı forumda bir @Lefty okuyor zaten. Geri kalanlarınız tıktok arası mention kasıyor burda.

Benim yazdıklarımı forumda bir @Lefty okuyor zaten. Geri kalanlarınız tıktok arası mention kasıyor burda.

bi tiktoker olmadığımız kalmıştı bunu da olduk çok şükür :d
denk geldiklerimi okuyorum bu arada :)

Farkındayım. Fahişeye seks işçiliği öğretiyorsunuz çünkü.

senin ya da bir başkasının öğretmeni olmak gibi bir amaç gütmedim kendime
ne yiyorsunuz ne içiyorsunuz da bu kadar kesim hüküm verebiliyorsunuz insanlar hakkında
bi geçmişimiz yok bi paylaşımımız yok götünüzden element uydurup duruyorsunuz

senin ya da bir başkasının öğretmeni olmak gibi bir amaç gütmedim kendime
ne yiyorsunuz ne içiyorsunuz da bu kadar kesim hüküm verebiliyorsunuz insanlar hakkında
bi geçmişimiz yok bi paylaşımımız yok götünüzden element uydurup duruyorsunuz

Şekerim, bende öyle bi' göt yok. Olsa bunu yazamazdın.

İklim değişikliğini doğrudan depremle ilişkilendirmek doğru olmayabilir ,ama bazı dolaylı jeolojik etkilerle zemin üzerinde stres ve çalkantı oluşturabilir. Sellere etkisi ise doğrudan ve çok nettir. Şiddetli yağışların artması , deniz seviyesindeki yükselme, kentleşme hem de çarpık olanından , altyapıdaki inanılmaz yetersizlik ve toprak doygunluğu bunlar sel riskinin artmasında önemli faktörler... Harekete geçilmesi gerektiğini her fırsatta bilim insanları söylüyor fakat yapılması gereken nedir? Her insan evladı bu bilinçle mi hareket ediyor... tartışılır

Yazım dilin çok dikkat çekiyor, köşe yazıları bölümüne açtığın konuları birçok kişi okumuştur ancak etkileşimde bulunmama gibi bir adetleri var.:)

Yazım dilin çok dikkat çekiyor, köşe yazıları bölümüne açtığın konuları birçok kişi okumuştur ancak etkileşimde bulunmama gibi bir adetleri var.:)

Spesifik olarak köşe yazıları dememişken bile aslında onlardan bahsettiğimi içten içe biliyor olman yazdıklarımı dikkatli okumandan kaynaklı. Çok şekersin. Teşekkürler.

Geri