İkizler Burcuna Dair Herşey

Konu sahibi son olarak 271 gün önce görüldü
images

Bu kadar seviliyor olmak ne guzel. Sevgi zehirlenmesi yasiyorum .

Bazen ikizler olmak istersin.

benim herif ikizler. şimdi size ikizlerin gerçek yüzünü göstereceğim

Uğurlu Taş: musalla taşı

Çiçek: AVRATÖLDÜREN otu

Koku: hidrojen sülfür

En Belirgin Özellik: itlik serserilik CİMRİLİK

En Büyük Hata: EVLENMELERİ

En Büyük Arzu: keşkeleriii koy kenaraaa süslen hadi bak aynayaaaa DJ CUMHUR LA DÜET YAPMAK

Etkilendiği: KOCA MEMELİ İSKANDİNAV KARILARI

Tarot Destesinde Karşılığı: ALLAH ISLAH ETSİN KARTI

Müzik Türü: DALE DON DALE

TŞK

benim herif ikizler. şimdi size ikizlerin gerçek yüzünü göstereceğim

Uğurlu Taş: musalla taşı

Çiçek: AVRATÖLDÜREN otu

Koku: hidrojen sülfür

En Belirgin Özellik: itlik serserilik CİMRİLİK

En Büyük Hata: EVLENMELERİ

En Büyük Arzu: keşkeleriii koy kenaraaa süslen hadi bak aynayaaaa DJ CUMHUR LA DÜET YAPMAK

Etkilendiği: KOCA MEMELİ İSKANDİNAV KARILARI

Tarot Destesinde Karşılığı: ALLAH ISLAH ETSİN KARTI

Müzik Türü: DALE DON DALE

TŞK
Biz tesekkur ederiz hayatta basarilar .

En yakın arkadaşımın ikizler olması o kadar yorucu ki...

Hic dusunce ne guzel soylemis. En buyuk hata evlenmeleri nsnsn. Benim evlenmemem gerektigi konusunda annem bile hem fikir..

hayatımın ikizler açığını kapayan, ruhumu şenlendiren sevgili juju, sevgili hahahah ve sevgili need'e teşekkürlerimle... hepinizi çok seviyorum, iyi ki varsınız. (ağla bi de)
ikizler kadınlarıyla harikalı anlaşırım demiştim dimi? need başı çekiyor fettan güzelim <3

hayatımın ikizler açığını kapayan, ruhumu şenlendiren sevgili juju, sevgili hahahah ve sevgili need'e teşekkürlerimle... hepinizi çok seviyorum, iyi ki varsınız. (ağla bi de)
ikizler kadınlarıyla harikalı anlaşırım demiştim dimi? need başı çekiyor fettan güzelim <3
Beni unutmuşsun

ikizler burcu astroloji ilminin bel kemiği ya. hiç inanmayan insana bile lan acaba dedirten tek burç. kolektif hareket ederek hem ikizler'i, hem de astroloji çılgınlığını bitirebiliriz arkadaşlar. tek yapmanız gereken eylül ekim gibi eşinizden uzak durmak. bir nevi ikizler orucu.

Babacığım benim .p. iliklerine kadar yaşar ve yaşatır

Geri