İkiz bebeklerin babaları farklı çıktı!

🟢 Konu yazarı şu anda aktif

İkizlerin babaları farklı çıktı​

Betül Yurulmaz, eşi Veysel Yurulmaz’ın kendisini aldattığını söyleyerek ‘Esra Erol’da’ya başvurdu. Genç adam, ikiz bebek sahibi Özge’yle ilişkisini kabul etti ve eşinden boşanmak istedi. Aldatılan eş boşanmak için ikiz bebeklere DNA testi yapılması şartını koştu. Test sonucunda Veysel Yurulmaz, ikizlerden sadece birinin babası çıktı.​

IMG_6712.jpeg

İyi olmuş. Eden bulur dünyası işte. Kadın çok büyük âh etti… O ilişkiden cacık olmaz şu saatten sonra. Erkekler de bayılıyor böyle kendisini aldatan, kendisine yalan söyleyen tiplere… paçoz seviyor bu erkekler…

icerigi, haberi, olani biteni ve serefsizliklerini bilmiyorum, ama sadece topic basligini goze alarak yorum yapacagim. simdi bu aslinda muthis bir sey degil mi ya :d ayni anda, iki farkli adamdan cocuk dogurmak. benim hosuma gitti. tabi tovbe est, olacak sey degil falan filan blablabla, ama muthis degil mi ya? :d

Annenin yumurtası spermle karşılaşmadan önce 2 eş parçaya ayrılıyor. Daha sonra döllenmeler sonucu o 2 eş parçadan birine birinin spermi, diğer parçaya da farklı birinin spermi yerleşiyor. Yakın aralıklar tabii bu durumlar. Mümkünatı bu şekilde.
muhtemelen bu sekilde. Literatürde yarı özdeş ikiz olarak geçiyor ve milyonda bir gerçekleşen bir olay bu.

Acaba DNA sonucu vucüdun yarısı başkasından diğer yarısı başka birinden çıkma ihtimali var mı ki?

Hiç takip etmesem de bir şekilde önüme düşüyor bu mevzular
Bana göre alayı kurgu gibi geliyor

bu durumun nasıl oldugunu anladımda dilim varmıyor aksi taktirde mümkün degil
imkansız yani

Her ne olduysa oldu ve toplumun önünde bunları konuşmanın kime ne faydası var?
Aileler de olumsuz etkilenmiyor mu ayrıca çocuklar büyüdüklerinde nasıl bir gelecek ile karşılaşacaklar?

Kendi aralarında çözüme kavuşturmaları gereken sorunların bedelini yine çocuklara ve yakın çevrelerine ödetecekler anlaşılan...

Bu tarz programları gereksiz buluyorum.

ikizlerin nasil babalari farkli cikiyo ya
kafamda deli sorular

Biyoloji bile seni ifsa edebiliyor.

Geri