İkinci Yazı denemem

• Kullanıcı Sky
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Toplum ve Gündem
Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Yine aklıma geldi yazdım. Hatamız olmuşsa affola
Bundan yıllar önceydi. Selçuk lise yıllarında ilk kez aşk ile tanışmıştı. Ama sevdiği kıza açılamıyordu.
Yıllar yavaş yavaş geçiyordu Selçuk hala Sevda,ya açılamıyordu. Geçen yıllarda Selçuk Sevda,ya yaklaşmıştı
ama tek bir bir sorun vardı. Sevda Selçuk,u en yakın arkadaşı olarak görüyordu. Selçuk ta bunu biliyordu
ve Sevda,yı kaybetme korkusu ile asla açılamıyordu. Yıllar geçmeye devam etti. Ve lise bitiyordu.
Okulda bir balo düzenlenecekti. Baloya Sevda sevgilisi Kerem ile gidecekti. Bunu bilen Selçuk,un içi sürekli parçalanıyordu.
Selçuk ne yapacağını bilmiyordu. Okul çıkışıydı. Bir sonraki günün akşamında balo vardı.
Sevda ile Selçuk yolda yürürken konu balodan açıldı. Sevda Sordu baloya kiminle geleceksin diye. Selçuk,un ağzına kelimeler kitlendi
ne diyeceğini bilemedi bu soru karşısında.Yutkuna yutkuna Selçuk cevap verdi.Baloya gelmeyeceğim dedi.
Bu cevap karşısında Sevda sordu. Neden gelmiyorsun. Hep birlikte eğleniriz dedi. Selçuk nasıl gelsin ki o baloya.
Sevdiği kız başkasının kollarında dans ederken o hiç bir şey olmamış gibi nasıl davranacaktı. Selçuk biraz moralim bozuk o yüzden gelemeyeceğim dedi.
Ve balo zamanı gelmişti. Selçuk evde tek başına oturmuş gözlerinden yaşlar gelmemesi için kendini zor tutuyordu. Selçuk,un telefonu çaldı arayan Sevda,ydı
Sevda,nım aradığını gören Selçuk şaşırmıştı. Neden arıyor acaba dedi kendi kendine. Hemen telefonu açtı. Sevda biraz üzgündü. Sesi çok iyi gelmiyordu.
Sevda telefonda Kerem bileğini burktuğu için baloya gelemeyeceğini söyledi. Baloya birlikte gidelim mi diye sordu. Selçuk bu haber karşısında çok şaşırdı ve sevinç ile tabiki gelirim dedi.
Bir saat sonrası için sözleşerek telefonları kapattılar. Selçuk olanlar karşısında hala inanamıyordu. Kendisini rüyada sanıyordu.
Selçuk güzel bir takım elbise giydi ve kendine çeki düzen verdi. Sevincinden yerinde duramıyordu. Ve zaman geliyordu. Selçuk Sevda,nın evine gelmişti.
Zile bastı ve kapıyı Sevda açtı Selçuk karşısında Sevda,yı görünce yutkunmakta zorluk çekiyordu.Sevda kırmızı güzel bir elbise ile tıpkı melek gibiydi.
Selçuk : Hazırsan gidelim mi dedi. Sevda : Tamam çantamı alıyım çıkalım dedi neşeli bir şekilde. Yolda bir taksi çevirdiler ve balo salonuna kısa sürede vardılar.
Yol boyunca Selçuk ,un kalbi çok hızlı heyecanla atıyordu . Balo salonuna girdiklerinde herkesi gözü Selçuk ile Sevda,nın üzerindeydi.
Bütün gece dans ettiler. Ve Selçuk bir ara onu sevdiğini söyleyecek gibi oldu ama yine kelimeler boğazına dizildi bir şeyler diyemedi.
Selçuk kollarında Sevda,nın varlığını hissedince kendini dünya ile bağlantısını koparmış ve kendini cennette hayal ediyordu. Bu gece bitmesin istiyordu Selçuk.
Ama gecenin sonuna gelinmişti. Bu gece Selçuk için çok güzeldi. Gecenin sonunda Sevda,yı sevdiğini söylemek için bütün cesaretini topladı ama onu kaybetmekten korktuğu için söylememişti.
Selçuk Sevda,yı evine bırakmıştı. Kapıda Sevda : Bu gece beni yalnız bırakmadığın için teşekkür ederim dedi ve Selçuk ,un yanağından öptü.
O an Selçuk paha biçilmez bir duygu ile yerinden uçacak gibi oldu.Heyecanını zorla bastırdı. Vedalaştıktan sonra Selçuk evine gitti ve üstünü değiştirip
yatağına yattı ve gece olanlar tek tek kafasında canlanmaya başladı. Keşke keşke bu gece Sevda,ya açılsaydım dedi kendi kendine.
Gecenin ilerleyen saatlarına Selçuk dayanamayarak uyuya kaldı. Saat sabahın sekizi olmuştu. Ve Selçuk,un telefonu çalıyordu.
Selçuk uykulu gözlerle telefonu açtı. Ve Telefonda bir ağlayan ses vardı. Selçuk,un uykusu bir anda dağıldı ve yatak dan kalkarak siz kimsiniz ne oldu dedi.
Ben Sevda,nın annesiyim dedi. Selçuk yoksaaa yokkksaaaa Sevda,yaa bir şey mi diye bildi sadece. Annesi ağlamaklı bir ses ile lütfen buraya gel dedi.
Selçuk acele ile üstüne bir şeyler giyerek evden koşarak gözlerinden yaşlara akarak Sevda,nın evine koşmaya başladı.Yaklaşık on beş dakikada koşa koşa
Sevda,nın evine varmıştı.Evin önü kalabalıktı. Selçuk kalabalığı yararak eve girdi Sevda,nın annesi ve babası gözlerinden yaşlar seller gibi akıyordu.
Sevda nerede bir şeymi oldu söyleyin nerede dedi. Annesi : Sevdaaaa Sevdaaaa odasındaaaaa o öldüüüü diyerek haykırdı sadece. Selçuk hızlı adımlarla Sevda,nın odasına gitt.
Kapıdan içeri girdiğinde sevda yatağında cansız bir şekilde üstü örtülmüş yatıyordu.
Selçuk olamaaaaaaaaaaaaazz olamazzzzzzzzzzzzz hayıııııııııııııırrrr diyerek bağırdı. Selçuk Sevda,nın baş ucuna yıyık bir vaziyette gelerek oturdu.
Selçuk,un gözlerinden yaşlar tarifsiz bir şekilde acı içinde akıyordu. Selçuk ne yapacağını ne edeceğini bilemedi bir süre ağladı.Bu açı Selçuk için tarif edilmeyen bir acıydı.
Gözü masanın üstündeki zarfa takıldı üzerinde Selçuk için yazıyordu. İçindeki kor alev ile istemsizce zarfı yırttı ve içindeki kağıtı çıkarttı ve okumaya başladı.
Sevda şöyle yazmıştı.
Bundan yıllar önceydi liseye başladığımda Onu ilk gördüğümde kalbim deli gibi çarpmıştı. Selçuk,a onu sevdiğimi söyleyecektim ama o beni en yakın arkadaşı olarak görüyordu
onu kaybetmek istemediğimden ona söyleyemiyordum. Diye yazmıştı. Selçuk bunları okuyunca ne yapacağını ne edeceğini bilemedi. Sevdanın cansız bedenine baka kaldı bir süre
sonra okumaya güçle devam etti. Sevda : Yıllar geçti ben Selçuk,a bir türlü açılamıyorum onu kaybetmekten çok korkuyorum diye yazmıştı.
Ve Balo günü benim hayatımın en güzel günüydü diye yazmıştı. Keşke o gün hiç bitmese diyerek yazmıştı Sevda.Selçuk bu satırlarla dahada kahır oluyordu
Sevda son satırlarda şöyle yazmıştı Belki bu dünyada birlikte olamadık ama belkide öteki dünyada birlikte olacağız. Ben bu dünyada erken gidiyorum belkide ama Selçuk,u her zaman bekleyeceğim diye yazmıştı.
Selçuk artık bu satırlarla dünyadan kopmuştu . Elindeki kağıtı bir kenara koydu ve Sevda,nın saçlarını elleri ile okşayarak gözlerinden yaşlara akarak yanına uzandı .
Ve Selçuk son olarak gözlerinden yaşlar akarak şöyle dedi. Bekle beni Sevdam Sana geleceğim seninle olacağım bekle beni dedi.

Geri