İkinci ( Göbek ) Adınız Var mı ?

S
  • Kullanıcı SiyahBeyaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Akıl Küpü

İkinci ( Göbek ) Adınız Var mı ?

• Evet var. (Adınızı Yazınız.)

Kullanılan: 12 63.2%
  • Hayır yok.

Kullanılan: 7 36.8%

• Kullanılan toplam oy
    19
sumeyra ^^
ama hic gobek adim gibi degil :d
cok kullaniyolar adimi :zuha:

Göbeğimin ikinci adı göbüş.

Nüfusta yazmasa da anneme göre; Nazlı. :o

Of of var olmazmi

yok. ilk adımı yüksel koyan kişiden ikinci ad koyacak kadar yaratıcı olmasını bekleyemezdim zaten.

fatma demişler ama kulanan kimse yok çoook çok yakın çevrem dışında bilende yok:)

Tek sade güzel. İyi ki öyle.

Aklima bu geldi:

''Soyadımdan utanıyorum ve değiştirmek istiyorum.
Arkadaşlar benim babam zamanında nasıl bir b*k yediyse artık adımı kimliğe Bülent olarak yazdırmış. Ama babam dahil yakın arkadaşlar ve akrabalarım göbek adım olan Hakan'ı kullanıyor. Tamam, Bülent güzel bir isim olabilir ama soyadımız Ersoy. Senelerdir geçilmeyen t*şak kalmadı. Hayır madem Bülent koydun niye Hakan diyorsun? Ya bir insanın babası çocuğuna bunu neden yapar. Kendisine soruyorum, gülüyor suratıma. Artık sırf ibn*lik olsun diye bunu yaptığını düşünmeye başladım. Babam ya, babam. Soyadımı değiştireceğim diyorum, sen tek çocuksun soyumuz yürüsün diyor. Ya arkadaş Bülent Ersoy diye bir adam senin soyunu nasıl yürütecek. Sinirden geberiyorum ya. Biri bana anlatabilir mi acaba. Kendi başıma mahkemeye başvurabiliyor muyum? Nasıl bir yol izlemeliyim. Teşekkürler.''

Bende bu gobek adi ve kullanilan adi anlamiyorum hakikatten. Benim bildigim bu: Bebek yeni dogdu, babasi da bebegin kulagina ezan okuyor fisildayarak ve cocugun ismini fisildiyor. Buda cocugun ismi oluyor. Benim gobek adim yok galiba, ama buyuklerimizin var. Gercek isimlerini kimse demiyor, ama gobek isimleri kullaniliyor. Bende anlamiyorum iste, kafami karistiyor :D

Yok ama Zehra olsaydı iyiydi.

Geri