İkinci eşlerinizi doğudan alın terör biter

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
AKP Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı'nın kürt sorununa dair sunduğu 'çözüm' önerisi

İlk duyduğumda şaka filandır diye düşündüm, farklı haber sitelerinde arattım ama şaka filan değil. Beyefendi şöyle buyurmuştur:

"İnsanlar, evlilik ihtiyaçlarını metres veya benzer şekilde tamamlıyor. Bu tip insanların bunlara girmemesi lazım. Bu bölgelerden evlilik ve hısımlıkları artırarak, devletin de teşvikiyle önümüzdeki 30 yıl gibi bir sürede yaşanan sorunların aza ineceğine ve çözüleceğine inanıyorum. Yoksa askeri yöntemle kavga ve dövüşle çok ciddi bir şekilde çözüleceğine ben inanmıyorum. Azalır, tekrar tırmanır."

Kürt kadınlarının kuma olarak gitmesini isteyen, bununla yetinmeyip üstüne devlet teşviki isteyen belediye başkanı da gelmiş ve geçmiş oldu bu ülkeden. Çok eşliliğin bu zihniyet tarafından gayet normal birşey olduğu da görünmüş oldu. Gericilikte, ilkellikte sınır tanımayanlara aslında söylenebilecek çok şey var ama ne desek boş... Duble yol yaptılar sonuçta.

Savaşmayın sevişin yani.. Hayır bunlar nasıl yaşıyorlar,hangi gezegenin fertleri anlamıyorum..
Konuştukça yerin dibine geçen,her kelimelerinde pislik akıtan,insanlığa dair bütün özelliklerini yitiren başka millet var mıdır merak ediyorum..Yakında kardeş kardeşle evlenebilir,bunun sakıncası da yoktur derler..beklerim..

Cahillik,aptallık,sapkınlık her türlü sıfatı bunlara layık görüyorum.

ben almam ilkini de ikincisini de (büyük konustu) :d

Kürt sorunu için önerisi çok trajik. + komik.
1. Kadınları mal olarak gören zihniyetin iğrenç açıklaması.
2. Cehaletin vücut bulmuş hali.
3. Neden kadın 2. Es olsun ve erkek egemenliği altında ezilsin? Böyle gerizekalıca bir açıklama yok.
Kadınları dilinize dolamaktan vazgeçin artık!
Nitekim tanım : beyni ile pipisi yer değiştiren her erkeğin düşündüğü kendince çözüm üretmiş sözde dini bütün bir gerizekalınin açıklaması.

Desenize yıllardır onca genç fidan boşuna şehit olmuş, ışte çözüm bu. Nasıl dusunemediler bunu

Akepe zihniyetinin münafıklığına bir örnek daha .. Çalmayın, çırpmayın, kaçırmayın, kayırmayın demiyor da GÜNAHA GİRMEMEK İÇİN İKİNCİ EŞ ALIN diyor uçkuruna tükürdüğümünün .. Senin Müslümanlığına ....

Tebuk gazvesi sırasında münafıkların hareketi belirgin bir şekilde ortaya çıktı. Münafıkların seferberlik öncesi faaliyetleri, Müslümanları Resulullah (s.a.s.)'den uzaklaştırmak ve onları dünyanın aldatıcı güzelliklerine çekmek doğrultusundaydı. Bazı münafıklar, Müslümanlarla birlikte sefere çıkmamak için: "Vallahi, kavmim ensar bilir ki, ben kadınlara düşkün bir adamım. Beni Asfar'ın (Rumların) sarışın kadınlarını görünce sabır gösteremeyip bir fitneye düşerim" diyerek mazeret ileri sürdüler.

Aynı Münafık anlayış :) Ne kadar da ibretlik anlayana ..

İlgili kişinin söylemleri :

"Zaman zaman ikinci eşler de olmuştur. Bu bizim kültürümüzde vardır. Kanunlarımız buna müsait değildir ama maalesef Türkiye'de oluyor. İnsan belli bir yaşa gelmiştir, çocuğu olmuyor veya eşi rahatsızdır. Bunu söylemek istemiyorum ama Türkiye'de görünen bir gerçek vardır. Bu gerçeği kabullenelim. İnsanlar, evlilik ihtiyaçlarını metres veya benzer şekilde tamamlıyor. Bu tip insanların bunlara girmemesi lazım. Bu bölgelerden evlilik ve hısımlıkları artırarak, devletin de teşvikiyle önümüzdeki 30 yıl gibi bir sürede yaşanan sorunların aza ineceğine ve çözüleceğine inanıyorum. Yoksa askeri yöntemle kavga ve dövüşle çok ciddi bir şekilde çözüleceğine ben inanmıyorum. Azalır, tekrar tırmanır."

"Bu teşviklerle birlikte olayların aşağıya ineceğine inanıyorum. Bu tip evlilikleri öncelikle bekarların tercih etmesi gerekir. Bu tür evliliklerin o bölgelerden yapılarak akrabalık bağlarını artırıp hısımlığın hasımlığı kaldırmasına yol açmalıyız. Bizim bölgemizde de eskiden kan davalı ailelerin barışması için iki aile arasında evlilikler yapılırdı. Bu bizim ve doğunun kültüründe vardır. Bunları teşvik ederek artırılmasıyla sorunların daha sorunsuz bir şekilde çözüleceğine inanıyorum."

Geri