İkinci el online otomobilde temmuz ayının en çok satan 10 markası belli oldu

Konu sahibi son olarak 37 gün önce görüldü
Foto - Salgın süresinde ikinci el otomobil fiyatları her ne kadar artış gösterse de, satışlarda geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 66, geçen aya göre ise 31'lik bir artış gözlendi.

Salgın süresinde ikinci el otomobil fiyatları her ne kadar artış gösterse de, satışlarda geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 66, geçen aya göre ise 31'lik bir artış gözlendi.

Foto - İkinci el online pazarda, bu yılın temmuz ayında en çok tercih edilen otomotiv markası Volkswagen (VW) oldu. VW'yi, Renault ve Ford takip etti. İşte ikinci el online otoda temmuz ayında en çok satılan 10 marka:

İkinci el online pazarda, bu yılın temmuz ayında en çok tercih edilen otomotiv markası Volkswagen (VW) oldu. VW'yi, Renault ve Ford takip etti. İşte ikinci el online otoda temmuz ayında en çok satılan 10 marka:

Foto - 1-) Volkswagen (37 bin 359 adet)

1-) Volkswagen (37 bin 359 adet)

Foto - 2-) Renault (31 bin 372 adet)

2-) Renault (31 bin 372 adet)

Foto - 3-) Ford (23 bin 651 adet)

3-) Ford (23 bin 651 adet)

Foto - 4-) Fiat (21 bin 630 adet)

4-) Fiat (21 bin 630 adet)

Foto - 5-) Opel (14 bin 744 adet)

5-) Opel (14 bin 744 adet)

Foto - 6-) Mercedes-Benz (12 bin 853 adet)

6-) Mercedes-Benz (12 bin 853 adet)

Foto - 7-) Hyundai (12 bin 194 adet)

7-) Hyundai (12 bin 194 adet)

Foto - 8-) BMW (11 bin 988 adet)

8-) BMw (11 bin 988 adet)

Foto - 9-) Peugeot (9 bin 889 adet)

9-) Peugeot (9 bin 889 adet)

Foto - 10-) Toyota (9 bin 217 adet)

10-) Toyota (9 bin 217 adet)
akit

Reno talisman sw full en temizi

mazda, toyota gibi japon arabalarının satmayıp böyle saçma sapan apaçi arabası woswagenin satması zoruma gidiyor.

Ben de Japoncuyum ama elimde şu an Alman var. Elimde bu var:

Ama ileride Mazda olsun istiyorum, Honda HB beğenmiyorum.
Mazda Skyactive G:

Satılabilir arabalar aldığımız için keyfimizden kesiyoruz. Ben kesmemek istiyorum. Bkz: İlk arabam (üstte linki)

Toyota Auris'in son çıkanı da hoş. Mavi rengi özellikle daha çekici geliyor.

yasmin ülmesin kırılmasın bende japona transfer oluyorum hem alman modellerin bazılarında şanzıman problemi de var

Yerli ve milli arabamız gelince tümünü sollar aha da buraya yazıyorum. İnanmıyorsanız İsmail89, İbadet ve Prodomatese sorun.

ahahaha @Heisenberg çok fenasın. ama dediğimi tekrar düşün. wv'ler km arttıkça çok sorun çıkarıyor ama bunu bir toyota'da göremezsin.

ahahaha @Heisenberg çok fenasın. ama dediğimi tekrar düşün. wv'ler km arttıkça çok sorun çıkarıyor ama bunu bir toyota'da göremezsin.

dskmfklsdmf :D
dediğine kesinlikle katılıyorum.
wv ler iyidir aslında tek sorunu yedek parça pahalılığı ve kronik şanzıman sorunuydu japonlarda böyle birşey bulamazsın al bin yedek parça ve tamiri uygun
ha şimdi bi 200-300 bin bütçem olsa tabi ki japon değil de bi alman seçeriz :D

@İnsomnia ocak ayında alsaydın 115 bine satıyorlardı skyactive g power'ı power sense da 10 bin fazlaydı. suan g power'ı 180 bine kadar çıktı.

Benimkini de 70 bine aldım, 130 binlere geldi. Mazdalar 160 bin bandında sayılır. O zamanlarda da 110 bin gibiydi. Fark aynı sayılır yine. Ve yine Mazda param yok, borç versene :(
Ara sıra sana da sürdürürüm :D

Benimkini de 70 bine aldım, 130 binlere geldi. Mazdalar 160 bin bandında sayılır. O zamanlarda da 110 bin gibiydi. Fark aynı sayılır yine. Ve yine Mazda param yok, borç versene :(
Ara sıra sana da sürdürürüm :D
yok canım 160'a daha şişik km olanlar gider de bu skyactive g power kullananların genelde mazda seviciler arabalarını cok yormadığı için km leri çok yok. 180 'e kadar çıkıyor. sat seninkini 130'a çıkar senden sallayınca bir 40-50 : ) alırız sana bir mazda

@İnsomnia ocak ayında alsaydın 115 bine satıyorlardı skyactive g power'ı power sense da 10 bin fazlaydı. suan g power'ı 180 bine kadar çıktı.
Benim araba VW Sharan Diesel ve 2004 model, 250 bin km yaptı ama hala bir sorun çıkarmıyor. Klima borusunda bir delik var sadece. Motor canavar gibi, yağ gibi kayıyor vallahi. 16 yıldır sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. Ama Japonların daha az tamir ihtiyacı olduğunu da devamlı duyuyorum.

araba muhabbeti yapabilen hatun futbolda ofsaytın tanımını yapabilen ve maç izlerken bile ofsaytı görüp tv başından hakeme bağıran hatun kadar değerlidir :D

Benim araba VW Sharan Diesel ve 2004 model, 250 bin km yaptı ama hala bir sorun çıkarmıyor. Klima borusunda bir delin var sadece. Motor canavar gibi, yağ gibi kayıyor vallahi. 16 yıldır sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. Ama Japonların daha az tamir ihtiyacı olduğunu da devamlı duyuyorum.
aynen. bizde auris vardı 2007 elegant full olanı. 160 binde sattık o zamana kadar tek sefer tık etmedi. o yüzden japon gerek sağlamlılık gerekse kullanımı açısından en mantıklısı. ama şunu da söyleyeyim anlayan da anlamayan da woswagen alıyor. bana göre alanın %80'i de arabadan anlamıyor.

Geri