İki yüzlü

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Günün Resmi
Konu sahibi son olarak 887 gün önce görüldü
tumblr_mr4lgxi9e31sdeapto1_500.jpg

Demek istediğim insanlar var.

2 tane yüzün mü var? Sen fakirsin dostum :) Yüzlercesi vardı...Ama ben hepinizden zenginim, üstelik tek yüzüm var :p

Bir söz geldi aklima ", bazilarinin birden fazla yuzu vardır ne güzel Cevir Cevir Tukur.":)

Var bunlardan , içinde biriktirip biriktirip nereye patlayacağını şaşırmışlar var.
Olur olmadık konularda kraldan çok kralcı takılanlar var.
Kendine vazife çıkarmada bir numaralar.
İçi başka dışı başka olup, cesaretsizliklerini susmanın asaletine sığındıranlar var.
İkiyüzlüsünüz!

satın alınsaydı bu kadar iki yüzlü zengin olmazdı

herkes ne kadar dertliymiş arkadaş :p
varsa hayatınızda böyleleri benim gibi çıkarın hayatınızdan yeni gelen güzel insanlara yer açılsın, şahsen ben artık tahammül bile edemiyorum böylelerine :) hayatımın her döneminde oldu böyleleri olmayada devam edicek, temizleyebildiğimi temizliyorum :)

genelde dedikoduyu seven
yuze gulup arkadan vıdı vıdı eden tip

2 gunde en iyi dostu sen olursun yerlere goklere sıgdırmaz seni cok seviyodur cok deger veriyodur ama birden bukalemun gibi renk deistirmeye baslar yuzune guler arkandan etmedigini birakmaz. Neden mi ? ona istedigi alakayı gostermemissindir gece gunduz sadece onunla ilgilenip sohbet etmemissindir. Allaha yakın bana uzak olsun dedigim bulaşık tiptir. Dedikoduyu cok sever ona ayak uyduramazsan yandın vay haline artik adını nelere cıkarır hayal bile edemezsin :dusun:

Arkadaslar bu konu sözlük degil hatırlatayım birilerinize siteminizi baska konularda edin

O değilde ben şunu merak ettim, sizin gerçek hayatınızda iki yüzlü birileri yok muydu da hep forumdan dert yanıyorsunuz? :T:

bu forumdakiler kadar yok valla :p
Hayır forumdaki sana ne kadar zarar verebilir? Klavyene virüs mü yollar ne yani?
İki yüzlü ise kendine iki yüzlü. Yüzünü bile görmediniz insanların yüzleri hakkında yorum yapmak saçma geliyor bana nedense. :T:

Hayır forumdaki sana ne kadar zarar verebilir? Klavyene virüs mü yollar ne yani?
İki yüzlü ise kendine iki yüzlü. Yüzünü bile görmediniz insanların yüzleri hakkında yorum yapmak saçma geliyor bana nedense. :T:

ehehe bunu en iyi senin bilmen lazım aslında diyor ve susuyorum :p

ehehe bunu en iyi senin bilmen lazım aslında diyor ve susuyorum :p
Desinler, olsunlar umurumda mı değil. :p
Hayatımdaki iki yüzlü insanların lafını edecek kadar delirmedim ben çok şükür. :D

Cocuklugumdan bu yana yuzume gulup canim cigerim diyen kisi
bu yasima kadar olan cogu uzuntumun nedeniymis.
Arkadas boylelerine kapiyi gosterceksin

Geri