ne
Elmas Üye
-
-
-
-
Napicaz bunlari ? )
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kandırmayacağız.Napicaz bunlari ? )
Neden kanan taraf değiliz aaKandırmayacağız.![]()
Ben kanmam. Kanan düşünsün.;dNeden kanan taraf değiliz aa
DüşünemediBen kanmam. Kanan düşünsün.;d
Gülsem mi ağlasam mı bilemedim kjkjkhİnsan güvenmek istiyor galiba... Ya da boşluğuna geliyor... Benim boşluğuma çok gelir mesela....
Gülünecek şey ya... Sonradan bunun acısını çıkarsam da o boşluk kötü işte...Gülsem mi ağlasam mı bilemedim kjkjkh
O kadar haklısın kiGülünecek şey ya... Sonradan bunun acısını çıkarsam da o boşluk kötü işte...
Boşluk da değil aslında uğraşmamak, oysa altını kazısan anlarsın ama o an aman deyip geçiyorsun bi bakıyorsun kanmışsın.....
Arkadaşça ya da ne bileyim samimiyetle yaklaşıyor sana sanıyorsun hop altından başka başka şeyler çıkıyor.
Bi bakıyorsun suç sana kalmış jfkshd neler neler....
Oluyor işte insanız. Ama bak dolandırıcılara kanmayız.... O kadar değil....O kadar haklısın ki
Şakası bir yana kanmışızdır bir çoğumuz
Bu saflık yada aptallık değil aslında
Tamanen duygusal boşluk bu dost arkadaş veya hoşlandığın kişide olabilir hiç farketmez varsa içimizde bir yerlerde o boşluk kanıyoruz işte kandıranlar utansın![]()
Di miOluyor işte insanız. Ama bak dolandırıcılara kanmayız.... O kadar değil....
Sana değildi taşım gerçekten... Zamanında beni dolandırmaya çalışanlar oldu ama garip şekilde hiç kanmamıştım....
Biliorum o kelimeyse zaafım var benim xdSana değildi taşım gerçekten... Zamanında beni dolandırmaya çalışanlar oldu ama garip şekilde hiç kanmamıştım....
Biz anca duygusal şekilde sömürülmeye alışığız glb....