İki Lider Arasında ki Ahlak Farkı

• Kullanıcı EkSen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 52 gün önce görüldü
Bahçeli o sloganı atanları susturdu
0
Bahçeli o sloganı atanları susturdu
İHA

bahceli-o-slogani-atanlari-susturdu-4200038.Jpeg

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli memleketi Osmaniye'de halka hitap etti. Bahçeli hükümeti ve Başbakanı eleştirirken kalabalıktan yükselen " Hırsız Tayyip" sloganına karşın kalabalığı eliyle susturarak "Bırakınız bu kararı hakimler versin sizin sloganınıza gerek yok" dedi.

Başbakan: “Çocuğu yok; aile nedir bilmez”

images

Başbakan Erdoğan'a eşi Emine Erdoğan da eşlik etti.
Başbakan Erdoğan’a eşi Emine Erdoğan da eşlik etti.
Başbakan Erdoğan, Kabataş’ta kadına ve bebeğe saldırı iddiasını “yalan” olarak nitelendiren MHP lideri Bahçeli için ağır konuştu. Erdoğan, Devlet Bahçeli’nin bugüne kadar hiç evlenmemesine gönderme yaparak, “Aile nedir, çoluk çocuk nedir bilmez, onun böyle bir derdi yok. Çocuk nedir biz biliriz” dedi.

Biri hakkında hırsız olduğu haberleri ayyukaya çıkmış başbakana atılan " hırsız " sloganlarını durduran bir ahlaka, diğeri ise ALLAH'ın kendisine biçmiş olduğu kaderi unutup bir insanın nesebine söylenmemesi gereken şeyleri söyleyen bir ahlaksızlığa sahip ..

sadece boyle bi kelime ile bi insana ahlakli veya ahklaksiz degeri bicilemez,
oyle bi kelime kelam ahlak deeri sayilsaydi herkes ahlakin abidesi olarak anilirdi ^_\

Toplum liderlerinin değil cümleleri, kelimeleri bile çok şey anlatır anlatmalı da .. Zira bu insanlar bir kelime ile toplumların manevra kabiliyetlerine yön verirler ..

onemlidir dogru, ama bir kelime ahlakli veya ahlaksiz oldugunu gostermez demeye cali$tim ^^

Partizan değilim herhangi bir partiyi körü kröüne savunmam ama Kılıçtaroğlunun
Erdoğandan ahlaklı olduğunu kabul etmem.

Ülkede malesef siyaset ahlaksızlık temeli üzerine oturdu.O yüzden Bahçeliyi bu konuda tebrik ederim ama hiç bir siyasetçi bana ahlaklı gelmiyor.

İki su çarp yüzüne bişeyciğin kalmaz :)
Alemsin yahu ..

Bide haberi okudum baya baya, başlığa bakarak yorum yapmadım sözde. Neyse Kılıçtaroğlu beni andı demekki onun adını zikrettiğimize göre :p

Olllldu .

devlet-bahceli_723.jpg

Hadi karsilastirmacilik oynayalim istediginiz gibi (:
hoca.jpg

98192.jpg

basbakan_cocugun_elini_boyle_optu13495171300_h936969.jpg

Allah Kindarlari, kinlerinden arindirsin.
Hem imana, Hemde Sagliga cok zararli oldugu bilinir.

Hadi oynayalım Jack ..
66 yaşında ki Bahçeli'nin elini öpen adamın yaşını yaz buraya ..?
Bazı yörelerimizde el öpmenin yaş ile değil saygı ile olduğunu da öğren bu arada ..

Hadi oynayalım Jack ..
66 yaşında ki Bahçeli'nin elini öpen adamın yaşını yaz buraya ..?
Bazı yörelerimizde el öpmenin yaş ile değil saygı ile olduğunu da öğren bu arada ..

Videoyu izle yasina sen karar ver.
Bahçeli, Adana'da El Öptürdü Videosu - TIKLA İZLE

Bunu da savundun ya helal olsun.
Kendinden kücük adama el öptüren ,
Ya mafya babasidir, yada Köylüye zulmeden köy AGAsidir.
Bizim kültürümüz bu.
Sizin o kültürünüzü bilmeyiz.

Bizim kültürümüz bu.

Çiftçi ye alanında al git diyen birini savunmasından evladır
El öpmek saygı göstergesidir. Büyük ya da küçük olsun makamına saygı duyduğundan da el öptürulur.

aynı şirkette çalışan karı kocaların birbirlerine hanim/bey diye hitap etmesi makamlarından oturudur. Bu da onun gibi birsey dir jack ciim:p

Kültür tartışmasımı var :)

O zaman eski Türk kültüründe el öpmenin olmadığını,atalar karşısında diz vurulduğunu söyleyeyim ve gideyim :)

Bizim kültürümüz bu.

Videoyu izleyerek yaş nasıl belirleniyor ?! :) ama pardon doğru ya sizin bakanınız bile dinlediği kasetleri HİSSEDEREK montaj olduğuna karar verebiliyor ..
Bak ben 38 yaşındayım ve kırlaşmış sakallarım var ama senden genç gösteriyorum mesela ( resimlerine baktım ve evet senden genç duruyorum :) )

VELEVKİ adam yaşlı olmuş olsa bile el öpmek yaşla değil başla alakalı bir durumdur .. Kişinin bulunduğu mevkiye gösterilen saygının ifadesidir .. Çalıştığım yerdeki kantinci amca benden 20 yaş büyük olmasına rağmen bana abi der .. Kaç kere de uyardım deme diye ama adam öyle yetişmiş onlarda öyleymiş engelleyemiyorum ..

Ve gelelim biat ettiğin adamın terbiyesizliğine ..
BİZİM ÖRFÜMÜZDE ANANEMİZDE, HADİ ONLARI GEÇTİM BİZİM DİNİMİZDE, HADİ ONU DA GEÇTİM BİZİM VİCDANLARIMIZDA
ÇOCUĞU OLMAMIŞ BİR ADAMIN BU EKSİKLİĞİNİ HEMDE BİNLERCE KİŞİNİN GÖZÜ ÖNÜNDE DİLE GETİRMEK, BUNUN ÜZERİNDEN AŞŞAĞILAMA YAPMAK VAR MIDIR YOK MUDUR ?
Vardır dersen zaten daha seni muhatap almam ..

Bak ALLAH ne buyuruyor bu hususta ; "Bilin ki dünya hayatı ancak bir oyun, bir eğlence, bir süs, aranızda bir övünme, bir mal ve evlat çoğaltma yarışıdır."(Kehf, 18/46)

Geri