Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yağmur hızlı hızlı çarparken pencereye iki sevgili birbirine sarılı yatıyorlardı yataklarında.
Adam battaniye gibi sarmalamıştı sevgilisini. Kadının saçları dağınıktı ve adamın yüzünü örtüyordu. O kadar sert vuruyordu ki cama yağmur, adam gözlerini araladı.. Biraz sonra da kadın…
+ Yağmur… dedi adam..
- Evet, şiddetli ama güzel.. dedi kadın mahmur bir şekilde.
+ Senin mahmurluğundan öperim kadın.. dedi ve öptü adam.
- (Gülümsedi kadın, onun öpüşüne karşılık verdi.) İzleyelim biraz, dedi kadın
+ Tamam ama kalkamam yerimden, burdan izleyelim. dedi adam…
- Üşengeç seni (diye gülümsedi kadın) Sana kalsa kalkmazsın yerinden hiç zaten..
+ Kalkmam valla… Sen varsın yanımda. Kokun var.. Dağınık saçların var. Bir de yağmur şimdi. Bir adam daha ne ister ki sevgilim (dedi ve öptü kadını uzunca)
+ Seviyorum seni… (dedi adam. Ve devam ettiler uykularına kaldıkları yerden. Adam yine kaplıyordu, kolluyordu sevgilisini.. Yağmur azalmıştı biraz ama cama vurmaya devam ediyordu. Onlar uyurken onlara fonda müzik yapıyordu sanki…)
– Fatih Alıç - İçimdeki İnsanlar (Yağmurdan Bir An)
Gecenin tam ortası olmalı.
Sabaha çok var.
Suların şarkısı en sevdiğim makamdan.
Kalbim en yalnız deminde şimdi.
Usul usul kayıyor bir yıldız...
Beni, dileğimi bekliyor sanki.
Gözümü alıyor bir yakamoz...
Uzun uzun seyrediyorum, ayla cilveleşmesini.
Dilimin ucunda sana adanmış cümleler.
Avuçlarımda bana bağışladığın yüreğin.
Çiçekli bir şiir dökülüyor içimden... Kök salıyor toprağa.
Ben alacakaranlık denizi boyuyorum.
Sen şiire ve maviye uyan diye.