iki kişi konuşurken üçüncüye ne düşer biliyorsun

Konu sahibi son olarak 2311 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet bunu biliyoruz
ama biz bunu çocukken birbirimize söylüyorduk
şimdiye bir üye bunu diğer üyeye söylüyor
ve iki taraf da rapor etmedi sanırım mesaj hala duruyor
benim silinen mesajımsa -sen böyle yaptın ama ben bu arkadaşlarımı ilkokulda bıraktım- dı
hiçbir densiz yorumunuzu rapor dahi etmedim ama
bana tanınmayan gevşekliği size sunacak değilim
ben de üye sözlük konumu sildirdim

Hoş olmayan şeyler olmuş galiba. Bence rapor etseydin daha iyi olurdu o zaman kötü yorumlar silinirdi sadece, sözlük konuna seni sevenler de yorum yapmıştı çünkü.

anılarınız kısmına açılmış bir konu, bence "eee yani?" lik bir durum yok

ceza falan diil ben kendimi bilmiyor muyum
olumlu veya olumsuz yönlerimi...
ama bazılarınızı tanıdıkça gerçekten kendime haksızlık ettiğimi düşündüm
o kadar kötü insanlar var ki aranızda dikkat edin derim

Hoş olmayan şeyler olmuş galiba. Bence rapor etseydin daha iyi olurdu o zaman kötü yorumlar silinirdi sadece, sözlük konuna seni sevenler de yorum yapmıştı çünkü.

Maalesef böyle bir huyu var .. Duygusal gibi görünmemeye çalışsa da acaip duygusal .. Gaza gelip tarla,bağ,bostan demeden yakıp yıkabiliyor .. Onu etkilemek çok kolay aslında ve bunun farkında olan bilinçaltı uzun surlar örmüş etrafına, arada bir başını çıkarsa da genelde sur ardından atıyor taşları .. Birileri çok üzmüş zamanında, ondan taze bir öfkesi var içinde hemen herkese karşı ama dikkat edin hemen herkese diyorum .. Hayatta en çok sinir olduğu insan ise kendisi ama kendisine bile güvenmediğinden bunu inkar ediyor içten içe ..
Hayatı küçümsüyor çünkü acıyı tanıyor .. Zaten hemen her gün buna tanıklık da ediyor .. Reelde gördükleri onun sınırlarını çiziyor, sanalda rastladıkları ise sinirlerini ..
Daha da yazardım ama biliyorum ki ne kadar cımbızlasam da " ah " demeyecek .. Öyle de inatçıdır Elif ..

kimden ve neyden şikayet ettiğini söyle gereği neyse yapılır. kendi kendine hüküm vermemelisin.

ee yaniyi de bu yüzden yazdım.

Maalesef böyle bir huyu var .. Duygusal gibi görünmemeye çalışsa da acaip duygusal .. Gaza gelip tarla,bağ,bostan demeden yakıp yıkabiliyor .. Onu etkilemek çok kolay aslında ve bunun farkında olan bilinçaltı uzun surlar örmüş etrafına, arada bir başını çıkarsa da genelde sur ardından atıyor taşları .. Birileri çok üzmüş zamanında, ondan taze bir öfkesi var içinde hemen herkese karşı ama dikkat edin hemen herkese diyorum .. Hayatta en çok sinir olduğu insan ise kendisi ama kendisine bile güvenmediğinden bunu inkar ediyor içten içe ..
Hayatı küçümsüyor çünkü acıyı tanıyor .. Zaten hemen her gün buna tanıklık da ediyor .. Reelde gördükleri onun sınırlarını çiziyor, sanalda rastladıkları ise sinirlerini ..
Daha da yazardım ama biliyorum ki ne kadar cımbızlasam da " ah " demeyecek .. Öyle de inatçıdır Elif ..

Nedendir bilmem ama bunun farkındayım.

Üstelik goygoy kelimesinin Turkce olmadığını iddaa ederek cahilligini piskinlik ile kapatmaya çalışması ayrı tuhaf bi durum.

Kırmızı yöneticiler okuyup okuyup gitti. Ben de açıklama yapıp, konuya el atacaklarını sanıyordum. :)

Hala da konuyu tam anlamış değilim.

Kırmızı yöneticiler okuyup okuyup gitti. Ben de açıklama yapıp, konuya el atacaklarını sanıyordum. :)

Hala da konuyu tam anlamış değilim.

sanırım sadece serzenişte bulunmak için yazmış. ben konu ile ilgileneceğimi söylememe rağmen geri dönüş olmadı çünkü.

bizlik birşey yok yani :hi:

Seni ilk defa bu kadar ciddi şeyler yazarken gördüm

Burda bu kadar eğlenen kızı da delirtip tribe sokturdunuz ya helal yani forum :D

Linkler yok mu? Olayı anlasaydık :/
Daha yeni geldim de :/
Gideyim bari :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri