İki Bardak kolayı içtikten sonra bizim çaycının durumu

Konu sahibi son olarak 4470 gün önce görüldü
Yazık çayçınıza senin eline düşmüş bi kere gerçi kurtuluşu yok artık:zuha::zuha::zuha:

Üzümün bebekliği geldi aklıma bunu görünce.Şimdi kocaman oldu kartlaştı:zuha:

2 bardak kolayı üst üste sen iç bakalım sen çaycı gibi oluyor musun olmuyor musun :D

:zuha::zuha::zuha:Perii az degilsin haaa :zuha:aişkakajsa

O değilde bu çaycı sana ne yaptı soguk çay mı getiridi çok mu pahalı çay satıyor yada tam doldurmuyor mu :zuha: Yakışıklı da pas vermedimi diyecem sen erkelere bakmıyorsun ki :zuha:

MeLiNNa itiraf bölümüne açıkla istersen çayçıya nedne taktığını :zuha:

ahh ahh :D çok konuşuyo bazen sırf anlamış gb yapıp hıhım demekten, başımı sallamaktan boynun tutluyo :zuha::zuha: ne sen sor ne ben sölim :D ben çay bile istemiyom kalkıp kendim alıyom sen düşün artık :kiki:

ahh ahh :D çok konuşuyo bazen sırf anlamış gb yapıp hıhım demekten, başımı sallamaktan boynun tutluyo :zuha::zuha: ne sen sor ne ben sölim :D ben çay bile istemiyom kalkıp kendim alıyom sen düşün artık :kiki:

İyiki sen bizim mahallede yaşamıyorsun 2 saat katlanamazsın benim çeneme :zuha: Benim ilk işimde adam tutmak için canım çıkıyordu oturduğum sandalyeyi veriyordum biraz konuşalım diye :zuha: En sonunda biiryle konuşmayı kaldırdılarda bişey diyemdim :D

vay geveze seni :zuha::zuha: ben dinlerim canım senii, sanada hıhım derim nolcak:haha:

vay geveze seni :zuha::zuha: ben dinlerim canım senii, sanada hıhım derim nolcak:haha:

Kolaydı sanki bana hıhım demek ben o çaycıya benzettin sanırım ben arada soru sorarım hem dinlemediğini anladım an yazndın :D Buradalki profilde cevap bana yazmasa belli bir müddet sonra kızıyorum onlara :D Bu arada profil derken senin profil neden kapalı :D

:D valla şöle sölim agar abeeyim kapa dedi kapadım çok laf dinlerim ben :cici: sen nasılsa ulaşamayınca etiketleme yapıyon :zuha::zuha:

:D valla şöle sölim agar abeeyim kapa dedi kapadım çok laf dinlerim ben :cici: sen nasılsa ulaşamayınca etiketleme yapıyon :zuha::zuha:

Bir oyun var zaten orada etiketleme olmuyor neyse sen bilriisn :D Banada dün dedi kapat birde kızdı bana :D Ben kapatmam dedim ama konuşmuyor benimle :p

Geri