İki aydır gözükmüyorsun,nerdesin diye sormuşlar?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Bir hafta banlanmadın mı sen? Ne 2 ayı? Fjkdkdk
Forumun ban mekanizması ile ikizler burcu kafa karışıklığı yarışır… fjkfkfj

Geldigin gun banlandigin gun olmasin Fatii :D yabanci dil yasak...
Provaktörlük yapmayı kesin işine geldiğinde yabancı dil yasak demiyorsun söz konusu Kürtçe olunca mı aklına geliyor ayrıca adam Kürtçe bişey yazmamış vidyo da kadın bişey anlatmaya çalışmış konuşamayıncada rol yapmak zorunda kalmış
Bırakın artık bu çifte standartlı

Yabani hoş geldin. Gelir mi imanlı bir konu hemencecik ahaha

Provaktörlük yapmayı kesin işine geldiğinde yabancı dil yasak demiyorsun söz konusu Kürtçe olunca mı aklına geliyor ayrıca adam Kürtçe bişey yazmamış vidyo da kadın bişey anlatmaya çalışmış konuşamayıncada rol yapmak zorunda kalmış
Bırakın artık bu çifte standartlı

Provakatorun onde gideni sensin Zana. Yabani benim 10 yillik arkadasim aramizda hep Hollandaca konusuyoruz zaten, adam Almanca goten morgen yazmis ona yazdim seni gormedim bile.

Provakatorun onde gideni sensin Zana. Yabani benim 10 yillik arkadasim aramizda hep Hollandaca konusuyoruz zaten, adam Almanca goten morgen yazmis ona yazdim seni gormedim bile.
Aranda değil forumun ortasında konuşup başkasına da yasak diye ikazda bulunuyorsun
Tutarsızlık yok mu sence ?

Aranda değil forumun ortasında konuşup başkasına da yasak diye ikazda bulunuyorsun
Tutarsızlık yok mu sence ?
Anlamiyorsun galiba ? forum genelinde de Hollandaca konusuyorduk taki yasaklanana kadar. Yabanci dilin yasaklanmasina en az senin kadar ben de rahatsizim.

Bir hafta banlanmadın mı sen? Ne 2 ayı? Fjkdkdk
Forumun ban mekanizması ile ikizler burcu kafa karışıklığı yarışır… fjkfkfj
İki aydır yoktum bir ayı banlı geçti sen yine lay lay lom.

Senin oldugun yerde bu normal....... Nasilsin ?
İyi sizler nasılsınız?nyiie yabancı dil yasaklandı yasaklar ülkesinden eksik olmaz böyle şeyler zaten

Geri