kaçamak cevap verirken ben;
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hşbldk yossi alles gutOoo yaban mersini hg![]()
Provaktörlük yapmayı kesin işine geldiğinde yabancı dil yasak demiyorsun söz konusu Kürtçe olunca mı aklına geliyor ayrıca adam Kürtçe bişey yazmamış vidyo da kadın bişey anlatmaya çalışmış konuşamayıncada rol yapmak zorunda kalmışGeldigin gun banlandigin gun olmasin Fatiiyabanci dil yasak...

Aranda değil forumun ortasında konuşup başkasına da yasak diye ikazda bulunuyorsunProvakatorun onde gideni sensin Zana. Yabani benim 10 yillik arkadasim aramizda hep Hollandaca konusuyoruz zaten, adam Almanca goten morgen yazmis ona yazdim seni gormedim bile.
Anlamiyorsun galiba ? forum genelinde de Hollandaca konusuyorduk taki yasaklanana kadar. Yabanci dilin yasaklanmasina en az senin kadar ben de rahatsizim.Aranda değil forumun ortasında konuşup başkasına da yasak diye ikazda bulunuyorsun
Tutarsızlık yok mu sence ?
Bu post düne aitAnlamiyorsun galiba ? forum genelinde de Hollandaca konusuyorduk taki yasaklanana kadar. Yabanci dilin yasaklanmasina en az senin kadar ben de rahatsizim.
Yabani goze battigi icin surekli ota boka banlandigi icin dedim. Ayrica Thalassanin silinen mesajini saklaman da ayri bir sasirtti beniBu post düne ait![]()
Senin oldugun yerde bu normal....... Nasilsin ?Gelişim hiç hayırlı olmadı gibi hemen bozgunculuk çıktı..
İki aydır yoktum bir ayı banlı geçti sen yine lay lay lom.Bir hafta banlanmadın mı sen? Ne 2 ayı? Fjkdkdk
Forumun ban mekanizması ile ikizler burcu kafa karışıklığı yarışır… fjkfkfj
İyi sizler nasılsınız?nyiie yabancı dil yasaklandı yasaklar ülkesinden eksik olmaz böyle şeyler zatenSenin oldugun yerde bu normal....... Nasilsin ?