ikea

• Kullanıcı W
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Onca insan orda ne bulup aliyor diye dusunurken kendini izdihamin icinde bulabilirsiniz. Sorun su ki; girdigin gibi geri donup kestirmeden cikamiyorsun. Butuuuun binayi dolanip merdivenlerden inip kasaya ulasabiliyorsunuz.Kasaya gelmeniz kosar adimlarla rahat 20 dakikayi buluyor.

başarılı reklamcılar. fiyat performans açısından sınıfta kalır. Bknz." ikea evinizin herşeyi " ikea yazısını görüp aklından geçmeyen kaç kişi vardır ki ?

Yılda en az bir kere ücretsiz nakliye ve montaj kampanyası yapan firmadır. Bu ücretleri ödemek istemeyenler kampanya dönemlerini bekleyebilirler.

İçeri girip, biraz yol aldıktan sonra, çıkışa kadar dönüş şansın yok. Labirent gibi... İnsanın başı dönüyor. :)

Kalite ve estetik yoksunu urunlerle dolu..
Ayrica bir koltuklari var, rahatsiz.. Iki gune kutum eder insani resmen.

Annem icin Amerikan servisleri ve kendim boy aynası aldım Odam için. Gayet iyiydi.

Gereksiz kalabalık bazı ürünleri hoşuma gidiyor.

playstation oyun koltuğu aldım harika bişi

ikea-poang-tv-koltuu-play-station-koltuu-siyah.jpg

An itibari ile yemek katindayim
Elmalı tart ve capuccino <3

Ben genelde kalem aşırmaya gidiyorum her reyonda alıyorum 1 tane çıkışta bir sürü kalemim olmuş oluyor seviyoruz Ikea'yı.. :d

güzel yer, işe yarar çok şey var.
kahvaltıları daha güzel :p

Gidince paraları saçıyorum yolu zor buluyorum kayboluyorum genellikle :p

Malmö'ye gittiğim zaman kocaman bir şubesine gitmiştim lokanta kısmı buradakinden cok daha alt seviyedeydi, ac kalmistim.

Çok kötü bir yer, birinde çekmece almaya gitmiştik annem ve kız kardeşimle biz kendimiz alıp elimizle taşıyormuşuz parçaları.. Hepsini tek başıma güç bela zorlanarak taşımak zorunda kaldım. Sanırsın domates, patates alıyoruz onlarda çok ağırdı yani.. Belim baya ağrımıştı o gün :/ Kasa yerine kadar uyduruk taşıma makineleri ile taşıyorsun off bir de bakıyorsun özürlü en baştan git yeniden al falan..
Perişan olmuştum.

Kimse sizinle ilgilenmiyor. Kimseye soru soramıyorsunuz. Yer tarifi bile yapmıyorlar. İğrenç bir mağaza.
Üstelik montaj için ek para istiyorlar..

Ürünler güzel ama mantık sıfır.

2 hafta önce Ankara'da ki mağazasında köşe takımı beğenip almak istemiştik. Satış personeli ile konuşurken ''Ikea'nın koltukları çok dayanıklı değil diyorlar doğru mudur?'' dedim gülerek. Adamın malını kötülemeyeceğini düşünüyordum. Adam direkt ''ben olsam almazdım'' dedi. ''Neden?'' diye sorduğumuzda başladı anlatmaya. Ikea'nın koltuklarının kumaşları ve iskeleti çok iyi değilmiş. 3 lü koltuklarda normalde ortalarında da destek olması gerekiyormuş fakat oradaki koltukları gösterdi ve hiç birinin ortasında destek yoktu. Ve hepsinin olmasa da çoğu koltuğunun kumaşının çabuk yıprandığını söyledi. Ikea yerine Enza'dan bakabilirsiniz, onların mobilyaları çok daha sağlam dedi. Teşekkür ettik bilgilendirmesi için ve almadık. Bu kadar dürüstlük beklemiyordum. Koltuk takımları sağlam olmayabilir ama çalışanlarının karakteri sağlam. En azından benim denk geldiğim öyleydi.

Muhteşem şeyler var eskiden zara dan çıkmayan ben şimdi ıkea dan cikasim gelmiyor vallahi : p
Ne ararsan var kitapligimi aldım geçen sadece 1 kitaplık alacaktım güya ev aksesuarlarınin hepsini toplayıp eve götüresim geldi :anla:

Geri