İhtiyarlığımın İlkbaharındayım...

Konu sahibi son olarak 4299 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sevgili Dostlar ;
bir arkadaşımız "Sen Kimsin ?" bölümüne yazsaydınız sizi daha iyi tanırdık dedi...

Bir insanı tanımak, iki satırla olabiliyorsa, teknolojinin önünde bir kez daha saygıyla eğilmek gerekir...

Ben, Amele-i Teali Cemiyetinin son üyelerinden olup, Kelaynak sınıfına dahil ödünsüz Atatürkçüyüm...

Atatürk'e dil uzatan her kişinin mekanı bence sadece foseptiktir...Zira, "Nutuk" kitabını okumadan, sakalının bilmem kaçıncı teline ettiğim yobazların sözleriyle bu tür sitelerde çamur atmaya çalışmanın da elbet bir karşılığı olacaktır...

Daha küçük yaşlarda şahdamarımdan kanıma karıştırılan dünyanın en gelişmiş uyuşturucusu olan DİN denilen masallar manzumelerinden kurtulmam benim 50 yılımı aldı...

Sizler çok gençsiniz...Daha henüz, insan beyninin yarattığı tanrı kavramıyla görüştüğünü söyleyenlerin özünde nitelikli dolandırıcı olduklarını pek anlamayabilirsiniz...

Ben, özgür bir insan olduğumu, biat edilen konuları sorgulamaya başladığımda öğrendim...

Evet biraz da özel yaşamımdan söz edeyim...

İki kızım var...Biri 35 diğeri 37 yaşında ve üç torunum var,en büyüğü 14 yaşında...

Eşim de hala yaşıyor ve aynı evde kardeşçe yaşayıp gidiyoruz...

Bu arada sormak istiyorum...

Arkadaşlarınız arasında ""Asosyal"" olan yok mu ? Var..
Arkadaşlarınız içinde ""Apolitik"" olan yok mu ? Var...
Arkadaşlarınız arasında ""Ateist"" olan yok mu ? Var değil mi ?

İnsanlara ve de olaylara biraz da bu açıdan bakın bakalım...

Ha birde kafama takıldığı için sorayım dedim...

Ülkemizin en ciddi araştırma kuruluşlarının bir araştırma yaptığını varsayın ve bakın ne sonuç çıkacak...

Ülkemizde ki cezaevlerinde Ateist sayısı kaçtır ?

Başka sorum yok bağımsız yargıcım...!!!

Hepinizi sevgiyle selamlıyorum...

"Yaşamak ; ümitli bir iştir sevgilim
Yaşamak ; seni sevmek gibi ciddi bir iştir"...

Yaşamı sakın ıskalamayın gençler...

size ve ailenize uzun ömürler diliyorum nuri baba, ama bu sitede sizi çok üzecekler hazırlıklı olun. ben burada "ateistler bizim konularımıza yazmasın" diyeni bile gördüm. :D

nuri baba siyasi olarak uyuşmasak da görüyorum ki inanç türümüz sonunda uyuşmuş. zira hatırladığım kadarıyla deisttiniz ve deistliğin sonu her daim agnostizm olmuştur. ancak siz yolunuzu şaşırmamışsınız nuri baba. sevgi ve saygılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri