ihtiyar

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Asla dayı demeyeceğim :D Boşuna yeğen muhabbeti çekmesin bana. Bir-iki defa dayı muhabbeti yaptım sonra "noluyo la bana" dedim.

İhtiyar, önceleri uzak bulduklarımdandı. Sonra işte, ben yanlış anlamışım herhalde-öyle bir potansiyelim var- ehe, neyse artık daha olumluyum elbette. Özellikle yeğeni ile olan muhabbetini yansıttığı mesajlar oldukça keyifli. :)

Efendi adam. İyi adam. Mutlu olsun, gönlünce olsun.

Seviyoğrummmm yorumlarını benim büyük dayı gibi cümleler kuruyor. Mevla ne muradın varsa versin.

Adamın konusunu kızlar işgal etmiş. Dayı olmak böyle bir şey işte :/

Bizimkine uğrayan yok.
Saksı değilim ben,
En çok benim konuma yazacaksınız :/
Bu forumun radyocuduyum ben ^^

bkz: hocu gibi hocu

Merhametli ve vicdan sahibi bir arkadaş.Ayrıca sinirli birine benziyor.İçine atıp susanlardan değil.Bazen gereğinden çok yazıyor olsa da sempatik biri.Her şey gönlünce olsun dayı.

ımm şey
ihtiyarı bir vasabi olarak değerlendirmek ve bu şekilde ele almak gerektiğine inanıyorum. tahmin edilemez bir acısı var. kontrolsüz bir şekilde tüketilirse dilinizi felç edecek bir vasabi. ancak kontrol edilebilirse tadından yenmez bir çeşni. hmm evet. kontrol sağlamak için dilinizin acıya duyarlı bölgeleriyle dokunmamalısınız. böylece vasabinin gerçek tadına ulaşırsınız. ihtiyar gibi. canınızı yakmasına izin vermeyin. ondan yararlanmasını bilmelisiniz. yaklaşırken acıya duyarlı yanlarınızı gizleyin.

çilekli muhlama

Dayım candır.
Allah önce sağlık, mutluluk; sonra da güzellikler versin.
Ailecek takipteyiz. :u3:

Yorumlarını okumaktan büyük keyif aldığım yaşlı kişilik.

Karamuratbenım'le dostlukları guzel. Insanlara cok yakınmıs gıbı gorunse de kendı mesafesını asmaması guzel.

Esprılı, akıllı ve kendıne has bır karakter.

Karakterlı yanı.

Oysa ben cok sevmistim... hatem den sonra beni sevmeme yetenegine sahip ikinci insan.
Olsun, herkes kendi hislerinden sorumlu diymi dayicim xd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri