ihtiyar

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eski nicki daha orjinaldi :p
Bir ara kopmuştu sanki forumdan:tatlı:

hocusunun üye sözlük konusuna yazmayan nev-i şahsına münhasır, forum mecralarının olmazsa olmaz kişiliklerinden. sevin onu. hatta ıstırın.

Yorumları keyif verici:) Dayı olmak istiyor sanırım :p

Dayi cogu konulara limon sikmaya gelmis gibi gozukse de bence olmasi gerekeni yapiyor .)

Muhteşem bir kişilik, harika bir üslup, takdir edilesi bir karakter, özenilesi bir hayata bakış açısı var. Alternatifi olmayan duygusu ağır basıyor onunla konuşurken, gıpta ediyorsunuz aklına ve nesli tükenmesin diye de dua ediyorsunuz sonra. Ve kendisini satır aralarının arkasında kalan dizelerinde okumak keyif verse de, bir şekilde saklandığı için de hak veriyorsunuz.

Her şey gönlünüzce olsun, Sevgili Nüktedan.

Eski kullanıcı adı ile tanıyor muyum bilmiyorum ama ne zaman yorumuna denk gelsem gülümsediğim,doğallığı,sempatikliği ile forumda olmalı dediklerimden.
Hem mutlu kalsın dayımız.:)

hem annemi hem babamı, ben dayımı özledim. çilek kokulu çileğim. yanına gelecem

Yorumları çok sempatik. Tam forumda gülüp, eğlenebilecek bir nick..
Beni sevmemesi bu görüşümü engellemiyor. Yorumlarına tebessümle yaklaşmaya devam edeceğim

Dayı ilk geldiğimde hoş karşılamasıyla samimiyetini benimsediğim hürmet gösterdiğim bi ihtiyar ,çok iyi tanımama gerek yok saygı duyuyorum dayıya..Ayrıca yorumları da yerinde..

çok iyi niyetli,çok zengin (hem cebi hem gönlü :dd )
gecenlerde yengeyle atismislar yenge tutturdu boşayacağım diye dedim yapma yenge dayi gibisini nerden bulacan?
bizi dusunen ender insanlardan cok yaşa dayi.
he bu arada kefenin cebi yok,ortaklik isini de bir dusun derim.
çoluk çocuu operim,yengeye selamlar.

Yengeyle araları bozuk galiba. Serbest yaşıyor dede. Bu yaşta yapmayın etmeyin.

Attığı mesajlara gülmekten karın kası yaptım Xd
Evlilikten soğudum !!!

bugün birebir tanışıp konuştuk, saatlerce.
gerçekten bir dayı, on numara insan. güzel adam.

Yorumlarını beğeniyorum. Hoş ve doğaçlama yazıyor. Nick de güzel; ancak bilsin ki, buranın en ihtiyarı benim. :D

Eskiden daha keyifliydi , şimdi pek guldurmuyor lakin sevilir her daim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri