İhtiyaç duyduğunda yanında kimseyi bulamamak

• Kullanıcı Muphem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 17 saat önce aktifti
Düşenin dostu olmuyor.

Bu hayatta her zorluğu tek başına gögüsleyecek kadar güçlü olmak şart diye düşünüyorum. Birilerine ihtiyaç duymadan yaşamayı bilmeli insanoğlu.

• Beğen
Tepkiler: Aze
Maalesef yaşanıyor bu durum.. Yaşaya yaşaya da bağışıklanıyor insan..

Ben hicbir zaman bir insana dayali hayat yasamadim. Ne zaman istediysem, yanimda birini buldum. Istemedigimde de hic yokluklarini hissetmedim.

Bununla birlikte, olurda yarin&obur gun birine gercekten ihtiyacim olursa; kapi gibi @Kitapella var. Gerci menteseleri bozuk bir kapi gibi bu aralar ama olsun. Benden ote,benden ziyade. O da giderse onumuzde ki gunlerde, bu basliga yeniden yazicak birseyler dusunurum. Simdilik planlarimda sacmalamak disinda birsey yok.

Ben hicbir zaman bir insana dayali hayat yasamadim. Ne zaman istediysem, yanimda birini buldum. Istemedigimde de hic yokluklarini hissetmedim.

Bununla birlikte, olurda yarin&obur gun birine gercekten ihtiyacim olursa; kapi gibi @Kitapella var. Gerci menteseleri bozuk bir kapi gibi bu aralar ama olsun. Benden ote,benden ziyade. O da giderse onumuzde ki gunlerde, bu basliga yeniden yazicak birseyler dusunurum. Simdilik planlarimda sacmalamak disinda birsey yok.
Neden beni utandırıyorsun?

Bende çok fazlalar gerek duymasam da zorla yanımdalar :/

Geri