Ihanet affedilmeli midir?

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Aldatılmayan insan yoktur herhalde. Ben Aldatılmadım deseler de inandırıcı gelmez. Peki, sevgiliniz/eşiniz sizi aldatsa affeder misiniz? İhanet affedilmeli midir, yoksa ilk seferde kestirip atılmalı mıdır?

Affedilmemeli diyeceğim ama gün gelir affedeceğim belki. Büyük konuşmamak lazım ama yarası geçmez sanırım

Açık ve net, Affedilmez. Ben yersem o boku benide kimse affetmesin.

affedilmez diyoruz hepimiz ama öyle şartlar oluyorki cevremden biliyorum boyun bükmek zorunda kalıyor insan veya ihaneti eden pişman oluyor gerçekten tabiki iğrenç bi davranış ama rabbim yaşatmasın demekten başka care yok malesef

Menfaat Her Zaman İhaneti Tetikleyebilir O Yüzden Yapan Bir Kez Daha Yapabilir ki Affedilmez ...

Daha oncelerde de ifade ettim aşkından mecnun bile olsan affedilmemeli. Alışmış kudurmustan beterdir lafı bunlar için de geçerli. Bi kere yapan devamını da yapıyor. İhanetin hata olduğu fikrine de şiddetle karşıyım. Hata bilinçsiz, istemeden yapılır. İhanet ise bilerek, isteyerek yapılır. Genelde kadınlar daha çok affeden taraf oluyor. Affedilmemeli, büyük konuşmak gibi olmasın da.

az öncede dediğim gibimcevremdeki bir çok evlilikte aynı sorun var ya çocuk hatrına ya aşırı sevgiden yada gidecek kimin var kaygısından affetmek zorunda olduklarını hisseden bir sürü bayan tanıyorum bunlardan biri benim annemdi 20 yıl çekmiş 5yıl önce cesaretini topladı ve iki evladının yaşlarının artık reşit olmasıyla boşanmış bir bayandır o yüzden sanırım ben o affedenlerden olmayacağım arkamda durabilecek bir annem ve nasıl bir duygu olduğunun bilincinde bir biyer olarak!

Asla açık ve net güven eksikliği yaratir devam etsede bi ilişkide de güven yoksa o ilişkiden Hayır gelmez zaten.

Affedilmemeli ,canı cehheneme lanet olasının:D

Ihanetin Affi olmaz.

Büyük konuşmak istemiyorum ama çok büyük bir aşkla sevsem bile affetmem...Aciz bir insan olmadım hiç bir zaman inş. olmam da...Ki ben Allah göstermesin böyle bir olay olsa anneme babam yaşatsa Aşkım olan babamı bile silerim...

İhanet'in hiçbir türlüsü kabul edilemezdir. Bu nedenle affettim derken belki de ikinci bir ihanete kapı açıyorsunuzdur. Bu güven sarsıcı iğrençlikle sizi baş başa bırakan kişileri affetmeyin. Şahsım adına asla affetmeyeceğim bir durumdur.

Hayir ne demek affedilmeli mi? Yanyana bile gelmemeli su iki kelime yahu. Benim kitabimda yok abi. Hincimi alana kadar, icim soguyana kadar da rahat durmam. Benim icim soguyacak, o kini kusmam gerekir illa. Bunun icin bir sınırım yok.

götümüzden evleniyoruz
ihanete uğruyoruz
ayrılıyoruz
ne bok yediğimiz belli değil

Geri