iFt'nin İddia Mağduriyeti

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Efendim şimdi iFt nickli arkadaşımız girdiği Fenerli iddialar ve kaybetmeleriyle ünlendi mi diyim mağdur mu oldu diyim bilemedim.
İlk mağduriyeti bemimle girmiş olduğu iddiadır.
Süper kupa maçından 1 hafta önce iddiaya girdik. Fener yenerse 1 hafta "EN BÜYÜK FENERBAHÇE" yazan imzayla dolaşacaktı; eğer GS yenseydi ben "EN BÜYÜK GALATASARAY" imzasıyla gezecektim.

Sonuç itibariyle Fener yendi ve süper kupanın sahibi oldu. Neyse ben zaten mutlu olmuşum Fenerbahçe'min büyüklüğü gibi büyüklük bende kalsın, koyma imza falan dedim.
Bir daha da bir Fenerliyle iddiaya girilmeyeceğini öğren; hele de bu Fenerli bensem.

Neyse olay böyle kapandı gittiydi.
Bizimki rahat durur mu? Yenilen pehlivan güreşe doymaz hesabı Kaan ile Fenerli GSli imza koyma ödüllü iddia yapmışlar veeeeeee bilin bakalım kim kazanmış?
Tabii Fenerbahçe!!!!
Ne diyoruz her zamanki gibi
Fenerliyle iddiaya girilmez!
Kahkaha attım resmen ya. :D
:zuha::haha:

Mazlumun yanında olan kimse yok mu ? bide gelmiş konu açmışsınız :D

Lethe haftaya derbi var ne dersin ?

Boşverin Gs yi Fb yi

Umutda direnişte BJK de gençler!

Her türlü iddiaa ya girilir :p

Yenilmeye doymuyorsun :D Ama bu sefer o adrenalini kaldıramam. :kiki: Kafam rahat maç izlicem. Resmen gs imzasıyla dolaşcam diye aklım çıktı. :D

Yenilmeye doymuyorsun :D Ama bu sefer o adrenalini kaldıramam. :kiki: Kafam rahat maç izlicem. Resmen gs imzasıyla dolaşcam diye aklım çıktı. :D

valla ben kazansam senin gibi yapmazdım, imzayı yapıştırırdım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri