İFT'den Tavuk Sote

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Et-Tavuk-Balık Yemekleri
Konu sahibi son olarak 887 gün önce görüldü
Malzemeler
Tavuk
Biber
Soğan
Domates
Sıvıyağ
Kekik
Kırmızı pul biber

Yapılışı: Tavuğu iri parçalar halinde doğruyoruz ve hafif sıvıyağ ile rengi beyazlaşıncaya kadar kavuruyoruz. Tavukların rengi değişince içine halka halka doğradığımız biber ve küp küp doğradığımız soğanı ekliyoruz.

10524800_662371900509788_818236898_n.jpg

Soğan ve biberi kavurulduktan sonra içine gelişi güzel doğradığımız domatesleri ekliyoruz. Tuzunu ve isteğe göre baharatları ilave edip ağzını kapatıyoruz.

10543817_662371903843121_1995808972_n.jpg

Domatesler suyunu bıraktığı zamanda yiyoruz.
Afiyet olsun. :p

10536456_662371907176454_2041256842_n.jpg

Elime sağlık. :D

hatun olsan evde kalmazsın
erkek halınlede kalman sen dsfljsdf

Bravo (:
iFt bir ara beraber bir yemek videosu çekelim mi :D
Ciddiyim :d

:D Bunun tuzu az olmuş içicek bşide yok yanında yagıda fazla olmuş tavuklarıda çok küçük dogramışsın baharatıda az olmuş 10 üzerinden 2,5 :D

:D Bunun tuzu az olmuş içicek bşide yok yanında yagıda fazla olmuş tavuklarıda çok küçük dogramışsın baharatıda az olmuş 10 üzerinden 2,5 :D

Tuzu az olmusu görünce bian ciddisin sandım ahahaaha :D
Bitek cocuk doguramıyorum onun dısında her îş elimden gelir :d Majesty çok begendi:D

Tarifi kim verdi ise asıl yetenekli o bence. :D

Tarifi Hüma verdi ama benim hünerli parmakların olmasa yenmezdi o yemek :D

Yemegi bizzat tadan kisi olarak yorumluyorum. Hic tuz konmamisti unutulmus Baharatida fazlaydi ama ona ragmen afiyetle yedik ellerine saglik kardesim:d

Aferin sana hala zehirlenmedi isen tamamdır olmuşsun sen. :p
Afiyet bal şeker olsun, göbek yapsın. :D

Bir koli yumurta ile enfes bir tatlı yapabiliyorum mesela. Italyan mutfağın mükemmeldir. Yemek yapmayı, yemeyi severim.

iFt Tum gun şezlong'da yorulduk kardesim az dinleniyim. Gizem'de yok zaten hic cikasim gelmiyor :/

Bir koli yumurta ile enfes bir tatlı yapabiliyorum mesela. Italyan mutfağın mükemmeldir. Yemek yapmayı, yemeyi severim.

Hafta sonu sendeyim o zaman :p burdan konusmala olmaz

Hüma kıskananlar , çekemeyenler var ama olsun :p sagol canımmmm

Majesty tamam kank şarj dolsun benimde cıkarız. Lan ne kadar güzelmiş yanındaki adamla forumdan sohbet etmek

iFt Kanka bunca yil bi ogrenemedin guzel bi bayanla nasil konusulucagini.

Geri