İftar Çadırı

R
  • Kullanıcı Restful
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
geçen sene gitmiştim ilk defa. Çok güzel birşey. İyiki var.

Valla Tutanda Tutmayanda sirf bogaz icin Geliyor. Ama Artik Degisiyor Sistem. ihtiyac Sahiplerine Kart verilck ve anlasmali lokantalarda iftar yapilcak. Yok òyle Gòrmemislik Artik

İtiraf ediyorum ki; ateist biri olarak öğrenciyken gitmiştim. Yokluk vardı, napalım...

Öğrenciyken çok giderdik.. Teyzelerle amcalarla sıra beklerken sohbet etmek.. Çok da zevkli olurdu..: )

Hiç gitmedim.
Tv'ler de görüyoruz,izdiham oluşuyor.Gerçekten oraya gitmesi gerekenler yemek bulamıyor,sırf adrenalin olsun diye gidenler ön sırada yer alıyor.

hayatımda ilk defa tek başıma iftar acacam ve şimdiden baya dokundu bu olay bana yakınlarda bi yerlerde olsa muhakkak giderim kesin yani en azından tanımasamda insanlarla birlikte orucumu açmış olurdum

Gidemedim bir türlü kısmet olmadı ya , ama gidicem =) o heyecanı yaşamam lazım. Çok güzel olur kalabalık ve o telaşda yemek yemek

Hiç gitmedim ama bu sene denemeyi düşünüorum

taksim de kurulan yer sofrası çadırı, hukumetin talimatıyla çevik kuvvet tarafından din Allah iman demeden sofralara ayaklarıyla basıp bozdukları cadırlardır.

mükemmel ötesi bir şeydir..:) Allah emeği geçen her bir insan evladından razı olsun..

Geri