Konum atın gerisini bize bırakınBulun beni kaybolmuşum![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Konum atın gerisini bize bırakınBulun beni kaybolmuşum![]()
oo bayılırım savaşaBence kaybolun. Sizi görürlerse mesaj yağmuru başlayabilir.
hemen paylaşıyorumKonum atın gerisini bize bırakın
Hadi biz erkekler kan, savaş, dövüş seviyoruz da siz niye seviyorsunuz hiç anlamış değilim?oo bayılırım savaşa![]()
Publisher ablan seni uyarmadı mı buradaki kurtlardan?hemen paylaşıyorum![]()
En son @Leila 'ya böyle yaklaşırken elinin tersiyle vuruyordu sana, emin olma bence yabani efendi.Publisher ablan seni uyarmadı mı buradaki kurtlardan?
Ben art niyetle yaklaşmıyorum.bende bu doğuştan gelen bir özellik publisher hanım leila’da sevgi açlığı yok ondandır.En son @Leila 'ya böyle yaklaşırken elinin tersiyle vuruyordu sana, emin olma bence yabani efendi.
konudaki mesajlara çok güldüm bu arada.
kurtların dilini çözeli çok olduPublisher ablan seni uyarmadı mı buradaki kurtlardan?
neden yaa savaşırken her duygu geçiş yapıyor insana , bence harikaHadi biz erkekler kan, savaş, dövüş seviyoruz da siz niye seviyorsunuz hiç anlamış değilim?![]()
Elma verseler de yemem kanmam diyorsun yani
Biri şiddete karşıyım der romantik olur. Biri şiddet severim der psikopat olur. Sizi hiç orta ayarınız yok mu ya?neden yaa savaşırken her duygu geçiş yapıyor insana , bence harika![]()
buranın kurtları bu kadar basit olamaz diye düşünüyorum .)Elma verseler de yemem kanmam diyorsun yani
Burada kurt yok rahat rahat dolaş hepsi kurt görünümlü koyunburanın kurtları bu kadar basit olamaz diye düşünüyorum .)
yani kızların erkeklere , erkeklerin kızlara özendiği bir devirdeyiz benceBiri şiddete karşıyım der romantik olur. Biri şiddet severim der psikopat olur. Sizi hiç orta ayarınız yok mu ya?![]()
Ben şahsen trip atmıyorum tanıdığım hiçbir kıza. Trip nedir ayrıca ya hele de erkekte? Çok pis küsecek halimiz de yok?yani kızların erkeklere , erkeklerin kızlara özendiği bir devirdeyiz bence
misal erkeklerde bizden çok trip atıyor neden ??
ee işte herkes kendi tecrübelerini baz alarak konuşuyorBen şahsen trip atmıyorum tanıdığım hiçbir kıza. Trip nedir ayrıca ya hele de erkekte? Çok pis küsecek halimiz de yok?
Bence kızların psikopatlaştığı dönemdeyiz. Özellikle aşkım ile başlayan cümlelerin hepsinin sonu bir sapıklığa ya da şiddete çıkıyor. Tecrübeyle sabit.