Nitch
Bronz Üye
-
-
-
-
Son Zamanlarda Coronavirüsü ile mücadele ederken bir nebze yüzünüzü gülümsetmek için bir eğlence ortamı oluşturmaya çalıştım.
Buyrun devam edelim
Maskesini işyerinde unutan @kLara Çöp dökmeye Trexx kostümünü giyerek IF Gizli Servisine yakalandı

Bir arkadaşının kına gecesine giderken Dantelli Maskesiyle Objektiflerimize takılan @PapatyA 'ya selamlarımızı iletiyoruz

Playstation oynarken kol bozuk deyip Joystickleri kırdıktan sonra ne yaptım diye sigara içen @X bir diğer arkadaşımız

Müge Anlı programında fenomen olan kadın'ı IF gizli servisi tarafından ifşa etme vakti geldi. Evet Bu arkadaşımız

@Dolunay Evde Altın Günü düzenlerken Corona Kombini ile gelen misafirleri hem şaşırtıp hem korkuttu.

@yoSun arkadaşımız mutfakta tatlılarını tatmaya uygun tasarladığı maske kombini ile karşımızda

Bilindiği üzere Şehirler arası seyahatin yasak olduğu şu günlerde sevgili @Sade arkadaşımızın @PapatyA 'ya ziyarete giderken IF çevirmesine böyle yakalandı
,
@Sanem Arkadaşımızın evdeki petleri çöpe atmak yerine böyle bir maske kullanabilirsiniz temalı fotoğrafı ile gözden kaçmayanlar listemizde yerini alıyor

@W seni elin yaban ellerinde unutacağımızı mı sandın

Sabah koşusunu yapıp foruma giriş yaparken @Mehmet arkadaşımız

Yeni Nutella reklamından teklif aldığım için artık böyle gezer oldum
@NitCh

Buyrun devam edelim
Maskesini işyerinde unutan @kLara Çöp dökmeye Trexx kostümünü giyerek IF Gizli Servisine yakalandı

Bir arkadaşının kına gecesine giderken Dantelli Maskesiyle Objektiflerimize takılan @PapatyA 'ya selamlarımızı iletiyoruz

Playstation oynarken kol bozuk deyip Joystickleri kırdıktan sonra ne yaptım diye sigara içen @X bir diğer arkadaşımız

Müge Anlı programında fenomen olan kadın'ı IF gizli servisi tarafından ifşa etme vakti geldi. Evet Bu arkadaşımız

@Dolunay Evde Altın Günü düzenlerken Corona Kombini ile gelen misafirleri hem şaşırtıp hem korkuttu.

@yoSun arkadaşımız mutfakta tatlılarını tatmaya uygun tasarladığı maske kombini ile karşımızda

Bilindiği üzere Şehirler arası seyahatin yasak olduğu şu günlerde sevgili @Sade arkadaşımızın @PapatyA 'ya ziyarete giderken IF çevirmesine böyle yakalandı
,@Sanem Arkadaşımızın evdeki petleri çöpe atmak yerine böyle bir maske kullanabilirsiniz temalı fotoğrafı ile gözden kaçmayanlar listemizde yerini alıyor

@W seni elin yaban ellerinde unutacağımızı mı sandın

Sabah koşusunu yapıp foruma giriş yaparken @Mehmet arkadaşımız

Yeni Nutella reklamından teklif aldığım için artık böyle gezer oldum

Son düzenleme: