IF üyelerinin Maskeleri İfşa oldu !

Konu sahibi son olarak 6 gün önce görüldü
Son Zamanlarda Coronavirüsü ile mücadele ederken bir nebze yüzünüzü gülümsetmek için bir eğlence ortamı oluşturmaya çalıştım.
Buyrun devam edelim :)

Maskesini işyerinde unutan @kLara Çöp dökmeye Trexx kostümünü giyerek IF Gizli Servisine yakalandı :)
a9hei6fo_spain-lockdown-dinosaur-costume_625x300_19_March_20.jpg

Bir arkadaşının kına gecesine giderken Dantelli Maskesiyle Objektiflerimize takılan @PapatyA 'ya selamlarımızı iletiyoruz :)

c9372274cf2d08a4722520b04d0ec76f.jpg

Playstation oynarken kol bozuk deyip Joystickleri kırdıktan sonra ne yaptım diye sigara içen @X bir diğer arkadaşımız :)

corona-filter-10-5e33da6fb9246__700.jpg

Müge Anlı programında fenomen olan kadın'ı IF gizli servisi tarafından ifşa etme vakti geldi. Evet Bu arkadaşımız
EU_1wqHXsAUyox2.jpg

@Dolunay Evde Altın Günü düzenlerken Corona Kombini ile gelen misafirleri hem şaşırtıp hem korkuttu.
EVeK8PfXkAALgTw.jpg
@yoSun arkadaşımız mutfakta tatlılarını tatmaya uygun tasarladığı maske kombini ile karşımızda :)
EVT7VukXYAAwCra.jpg

Bilindiği üzere Şehirler arası seyahatin yasak olduğu şu günlerde sevgili @Sade arkadaşımızın @PapatyA 'ya ziyarete giderken IF çevirmesine böyle yakalandı:)
EVYwICpXsAU-d_e.jpg,

@Sanem Arkadaşımızın evdeki petleri çöpe atmak yerine böyle bir maske kullanabilirsiniz temalı fotoğrafı ile gözden kaçmayanlar listemizde yerini alıyor :)

images (1).jpg

@W seni elin yaban ellerinde unutacağımızı mı sandın :)

images (2).jpg

Sabah koşusunu yapıp foruma giriş yaparken @Mehmet arkadaşımız :)

mask-alternative-32.jpg

Yeni Nutella reklamından teklif aldığım için artık böyle gezer oldum :) @NitCh

nitc.jpg

Son düzenleme:
Müge anlı ahahaaa hiç de izlemem kendisini yarın gerçek bir foto atayim

@Lefty aradan sıyrılıp kaçmaya çalışmak yok yakalarız :)) images (15).jpeg

Gündüzleri böyle: @İnsomnia
2018-Alan-Walker-Maskesi-Solmaya-zel-Nak-Pamuk-Maskesi-Kad-n-Erkek-renci-Toz-Ge-irmez.jpg_q50.jpg

Geceleri böyle: @İnsomnia
1200x900.jpg

Geri