IF üyelerinin Cumhurbaşkanı tercihi

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif

Seçimi kim kazanır

• Kullanılan toplam oy
    40
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Atma Recep, hadi göster nerede zengin ülkeler arasında gösteriliyor Türkiye. Belge ve verilerle gel duygusal bakışla, üfürmekle,..... değil. La olum askıda ekmek ile yaşıyor bur kesim sen daha neden bahsediyorsun. Evine kıyma götüremeyenlerin sayısı da az değil, .......
Hadi canım şu zenginluk sıralamasını göster.

Türkiye ekonomisi 2023 Kaçıncı Sırada?

Raporun Türkiye ekonomisine ayrılan kısmında GSYH büyüklüğü bakımından 2022'de ilk 20'de yer alan ekonominin 2023'te 22. sıraya gerilemesi, ancak raporun kapsadığı 2027 yılı itibariyle tekrar dünyanın en büyük 17. ekonomisi olması ve 2037'de de bu sıralamasını koruyacağı öngörülüyor.30.12.2022

biraz kendini gelisdir canim hic bilmiyorsan google amcaya sor canim

Türkiye ekonomisi 2023 Kaçıncı Sırada?

Raporun Türkiye ekonomisine ayrılan kısmında GSYH büyüklüğü bakımından 2022'de ilk 20'de yer alan ekonominin 2023'te 22. sıraya gerilemesi, ancak raporun kapsadığı 2027 yılı itibariyle tekrar dünyanın en büyük 17. ekonomisi olması ve 2037'de de bu sıralamasını koruyacağı öngörülüyor.30.12.2022

biraz kendini gelisdir canim hic bilmiyorsan google amcaya sor canim
Bırak bana hikaye anlatmayı, yok olacakmış, gelecekmiş, miş miş. Veri göster belgelerle ülkenin bugün zengin ülkeler arasında olduğuna dair. İddia sahibi sensin.
La olum vatandaş soğan alamıyor, ekmek alamıyor,...... senin güvendiğin siyasetciler dahi kabul edip yok biz kurtuluş savaşı veriyoruz halk pahalılığa bakmıyor kurtuluş mücadelemizi destekliyor gibi safsatalar söylüyor sen hala hikaye anlatıyorsun. Kim inanır sana? Kadir İnanır canım.

@Lefty
anlasildi sizler fakirlik nedir görmemisiniz
öyle bir yazmisinki sanki eskiden yumurta et alabiliyordu halk
sanki biz gurbetciler zenginlikden avrupaya gittik

NOT: TÜRKIYE AKP DÖNEMINDE FAKIRLIKDEN KURTULDU

@Lefty

İflah olmazsın sen gerçekten. Hadi senin gene paran var konuşuyorsun birde aç gezipte senin gibi konuşanlar var. Yani bugünler sizin gibilere hak, az bile, daha beterine layıksınız ama olay öyle değil diğerleride yaşıyor o ülkede.
La olum eskiden işi olmayan, genelde köyde yaşayanlar gurbete gidiyordu bugün buna ek olarak doktoru da gidiyor, daha kötüsü gençler kaçıyor,.... Örneği gençlerimiz yaşlı bakımı için Almanya'ya getirilip eğitim verip çalıştırılıyor,.....
Kafan gerçekten basmıyor.

@Lefty

Madem fakirlikte kurtulduk ve sen de fakirlikten avrupaya gitti, dön gel güzelim vatanımıza? Lütfen.
İçinde yaşamadan kulaktan dolma bilgiler ile yorum yapmayın lütfen.
Benim çocukluğumda şoförlük yaparak babam 3 çocuk okuttu, şimdi bunu yapabilecek var mı? Rica ediyorum uzaktan uzaktan konuşup ahkam kesmeyin, içinde olan biz yaşayanlarız.
He forumda da var birkaç tane ekonomi iyi diyen, bayram sonrası çikolatalar ucuzlar da alırım diye indirim kovalıyordu en son.

Madem fakirlikte kurtulduk ve sen de fakirlikten avrupaya gitti, dön gel güzelim vatanımıza? Lütfen.
İçinde yaşamadan kulaktan dolma bilgiler ile yorum yapmayın lütfen.
Benim çocukluğumda şoförlük yaparak babam 3 çocuk okuttu, şimdi bunu yapabilecek var mı? Rica ediyorum uzaktan uzaktan konuşup ahkam kesmeyin, içinde olan biz yaşayanlarız.
He forumda da var birkaç tane ekonomi iyi diyen, bayram sonrası çikolatalar ucuzlar da alırım diye indirim kovalıyordu en son.

Hangi marka çikolata aldi?

Vaadlere bir bakalım.

Erdoğan:
Ülkeyi modern ve çağdaş bir ülke yapacağım diyor.

Kılıçdaroğlu:
Sizi kuru Soğan ve kuru ekmeğe mutaç bırakacağım.
Ahlak anlayışını ortadan kaldıracağım.
Avrupaya 300 Milyar dolar kazandıracağım.
Bayraktar ailesini cesalandıracağım.

Gerçek vaatlar bunlar. Sizce halk kime oy verecek?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri