Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Biz besmele ile basarız mühürü bunlar küfürle çok farkımız var abiben gönül rahatligiyla cumhur itifakina verdim birde akp milletvekili verdim
icim rahat ne kanli terör var nede LGBT escinseller sapiklar var
engelli listeme 5 kişi daha eklendi tşk
Kafan basmıyor Mert, gerçekten basmıyor. La olum bugün kapıyı Avrupa açsa ilk başta AKP'liler ülkeyi terk eder, yani giden gidene olur sen ne anlatıyorsun.yapma etme gercegi yansitin algiyla yola cikmayin
20yil önce eskipara yani kaclira oldugunu bilemiyorduk bugünkü o beyenmedigiz 100tl milyon bin tl milyar oluyordu galiba
bu ücüncü deya devletlerin para miktarlaridir
NOT: madem eskiden yani akpden önce vatanimin para durumu cok iyidi ohalde neden avrupaya dagildi türkler
bellemissiniz alim gücü Allah icin dogruyu söyleyin neyi alamiyorsunuz acmisiniz acikdamisiniz
hic bilmiyorsaniz 20seneden öce kac araba vardi bugün kac araba var
20yil önce kac ev sahibi vardi bugün kac evsahibi var
önce arastirin kendi yanlisinizi alginizi kendiniz cürütün
Kafan basmıyor Mert, gerçekten basmıyor. La olum bugün kapıyı Avrupa açsa ilk başta AKP'liler ülkeyi terk eder, yani giden gidene olur sen ne anlatıyorsun.
Paradan sıfır atmak başarıysa tekrar atsın, hatta 3 sıfır atsın TL $ 'dan kat kat değerli olur. La olum sen içmeden sarhoş olanlardansın. Sarhoşluğu dahi bedavaya getiriyorsun. Hep beleşe yaşıyorsunuz böyle.
Sıfır atttı ya senin dünya ekonomistin. Adam kitabını yazdı, okudum çok basit aynen enflasyon faiz acıklamasına benziyor.yahu aklin basmiyor sifir atmak öyle olmuyor git önce sifir atmanin nedenleri ve gerekcelerini ögren gel sonra konuyu tartisalim
Benim bundan niye haberim olmadı?Yirmi yıl öncesinde Türk lirası çok değerliydi ve insanların alım gücü yüksekti.
Kredi çekmeden ev ve araba alabiliyorlardı.
İş imkanları fazla ve maaşlar yeterliydi.
Kendisi almış herkesi öyle zannediyor sanırımBenim bundan niye haberim olmadı?
Hayır o dönem de değersizdi ama bugün artık yerlerde sürünüyor. Aradaki fark bu.Yirmi yıl öncesinde Türk lirası çok değerliydi ve insanların alım gücü yüksekti.
Kredi çekmeden ev ve araba alabiliyorlardı.
İş imkanları fazla ve maaşlar yeterliydi.
Gene yanlış kıyaslıyorsun. Alım gücüne göre değerlendir. Kafan gene basmamış.yapma etme gercegi yansitin algiyla yola cikmayin
20yil önce eskipara yani kaclira oldugunu bilemiyorduk bugünkü o beyenmedigiz 100tl milyon bin tl milyar oluyordu galiba
bu ücüncü deya devletlerin para miktarlaridir
NOT: madem eskiden yani akpden önce vatanimin para durumu cok iyidi ohalde neden avrupaya dagildi türkler
bellemissiniz alim gücü Allah icin dogruyu söyleyin neyi alamiyorsunuz acmisiniz acikdamisiniz
hic bilmiyorsaniz 20seneden öce kac araba vardi bugün kac araba var
20yil önce kac ev sahibi vardi bugün kac evsahibi var
önce arastirin kendi yanlisinizi alginizi kendiniz cürütün
Gene yanlış kıyaslıyorsun. Alım gücüne göre değerlendir. Kafan gene basmamış.
TL son 50 yıldır devamlı değer kaybetti, alım gücü düştü istisnai şişirme dönemler hariç ama bugün artık yerlerde sürünüyor.
Nerde girdin melnur ile mibin euroluk iddia girdim
recep tayip erdogan acik ara kazanacak diye
Nerde girdin melnur ile mi
Atma Recep, hadi göster nerede zengin ülkeler arasında gösteriliyor Türkiye. Belge ve verilerle gel duygusal bakışla, üfürmekle,..... değil. La olum askıda ekmek ile yaşıyor bur kesim sen daha neden bahsediyorsun. Evine kıyma götüremeyenlerin sayısı da az değil, .......yorma beni sabah sabah gurban oldum
öyle anlamiyorsun böyle bari anla
bak eskiden türkiye fakir bir ülkeydi
simdi zengin ülkeler arasinda yer almakdadir
en basidi türkiyede aileler her hafta sonu her bos zamanlarinda ya sahile gidiyorlar yada piknik yapmaya gidiyorlar
sen almanyada kac kere gidiyon piknik yapmaya
bu bir luxuzdur almanyada yapamazsin yapiyorum diyende yalan söylüyor
burdada almancilar var hadi ciksinlarda söylesinlerde görüm bakim