IF üyelerinin Cumhurbaşkanı tercihi

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif

Seçimi kim kazanır

• Kullanılan toplam oy
    40
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaş muhalefetin iyi olmadığından bahsetmiş. Keşke sebeplerini de yazmış olsaydı güzel olurdu.
20 seneden fazla süredir ülkeyi aynı kişiler yönetiyor. Devletin tüm kaynaklarını hoyratça kullanıyorlar, dış politika berbat, ekonomi bitmiş, adalet yok olmuş, eğitim sistemi çökmüş, işsizlik ortada.. zamları da Kılıçdaroğlu yapıyor.
Ülkemde medya ellerinde (yazılı, görsel basın)
Devletin maddi kaynakları ellerinde
Güvenlik güçleri emirlerinde
Patronlar yanlarında
Mayfa ile ortak iş tutuyorlar

Tüm bunlara rağmen muhalefet başarısız.. evet eksikleri var, hataları oldu yıllardır ama şu ortamda ya hükümet kötü ama muhalefet de iyi değil demenin karşılığı net..
Sanki ülkeyi muhalefet yönetiyor.

mevcut düzen içinde hiçbir siyasinin bu ülkenin geleceğine ışık tutabilecegini düşünmüyorum.
belki bir nebze erkan baş onun da bireysel olarak gucunun sınırları belli.
mansur yavas'in bireysel siyasetiyle falan olacak bir kurtuluş recetesi değil çünkü bu.
o yüzden vatandaşlık görevimizi yerine getirip çoğunluğun arzusuyla oy kullanıp kilicdaroglu diyeceğiz

Üçüncü yola oy kullanacağım, INCE'ye ayrıca görüyorum ki ankete farklı oy kullanıp yoruma farklı yazanlarda var.. Kendiyle çelişen insanlar var.. Yada algı oluşturan.

Kılıçdaroğlunu tutanlara karşı tepkim aynen böyle,

Kemal Kılıçdaroğlu çok iyi yürütüyor süreci, tüm provoke hareketlere karşı tavrı müthiş.
Bugün de Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu ile birlikte video yayınlaması çok güzel.
İşi ilk turda bitireceğiz, helalleşmek yok, hesaplaşmak var.

Tadında faşist, kuralcı, kurallar doğrultusunda hümanist, halk için çıkarcı, empat, akılcı, sanatçı, laik, inançlı, çözüm uğrunda devrimci, dünden ders almış yarıncı….
Bir gün biri gelecek, o güne kadar biz hep yenilikçi….

İstikrarın devamı için Erdoğan, son düzlükteyiz.. Kılıçdaroğlu gelirse mahveder her şeyi

sabah sabah duygudan duyguya koşuyorum. aşırı iyi bi akım olmuş sjshj. canım kılışdarımla her şey güzelleşiyor <3

Milletin parasıyla kendini ve etrafını zengin etmeyecek biri olsun da gerisi mühim değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri