İF üyeleri masterchef yarışmasını yorumluyor

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Esra’nın geçen gün taktığı başörtüsü 7000 liraydı ahahaass aklıma gelmişken
Geçen seneki yarışmada da hemen hepsi bir ünlünün akrabası veya tanıdığı çıktı, bunlar da öyle muhtemelen. Daha özel hayatları deşifre olmadı, bir iki haftaya çıkar her şey ortaya. Çoğu haklı olarak bu yarışmayı basamak olarak görüyor.

Celal aynı Sade hanımın erkek versiyonu ya, nedir bu abicim böyle yapamam edemem oynamam küstüm.

Demi bende tam anneme onu diyordum arem olsaydı bari yada kayhan.. inanıyoruz..
Onlar gelecek zaten Sade hanım. Elenen kişilerin yerine popüler olan tipler gelir. Wailson Kayhan Arem bir de o japon tekniği yapan kadın vardı.

Bence de yazar :) hiç affetmez.
@PapatyA hanımcığım sen ne düşünüyorsun bu konuda. Sade gidip rakı tokuşturma yaptı başka masalarda.. belki de sırlar döküldü ortaya bilinmez :)

tabiki de yazmam ayrıca Sadecim iyi yapmış gidip Hilal ve Stockholm Sendromuyla rakı tokuşturarak güzel dostlukları olabilir. Bizde böyle bir platformda tanışmıştık ve güzel bir arkadaşlığımız oldu hala daha devam ediyor :) ne yaparsan yap aramızı bozamıcaksın Cafercim :D

@PapatyA hanımcığım beni üzüyorsun :( Sade ile aranızda olan ilişkiye hem karışmam, haddim değil..
Ama sana şunu diyeyim bu @Sade seni elemeye gönderir, bakma yazmam dediğine. Anında seni yazar ilk elemede :)

@PapatyA hanımcığım beni üzüyorsun :( Sade ile aranızda olan ilişkiye hem karışmam, haddim değil..
Ama sana şunu diyeyim bu @Sade seni elemeye gönderir, bakma yazmam dediğine. Anında seni yazar ilk elemede :)

deme deme öyleee yapmaz o hem yapsa da canı sağolsun ne diyim şimdi :D

Ah @PapatyA ah otobüslere binip @Sade hanıma gidiyorum dediğin günleri düşün. Birlikte kalp koyup fotoğrafları attınız.. bilmem ne kalesinde verdiğiniz pozları düşünün kızlar.
Ama ne yaptınız, başka kankalar buldunuz, üzülüyorum kızlar sizi böyle görünce.
İkinizi de seviyorum canlarım..
Ama @Sade sinsilik yapar @PapatyA hanımı yazar :)

Ah @PapatyA ah otobüslere binip @Sade hanıma gidiyorum dediğin günleri düşün. Birlikte kalp koyup fotoğrafları attınız.. bilmem ne kalesinde verdiğiniz pozları düşünün kızlar.

Cafercim sadecim beni geçen hafta çağırdı ama işlerim yoğun olduğu için gidemedim, ayrıca ikimiz için geçerli olan birşey var oda şu. Benim de ayrı bir hayatım var onunda hep dipdibe olacak değiliz ya :) haklısın güzel pozlar veriyorduk özledim bak en kısa zamanda görüşelim yine Sadecim :)

Bugün benim üzerime oynuyorsun bakıyorum yahu bunu biz dert edinmezken senin edinmem üzücü ya. Oda farklı insanlarla arkadaşlık kurabilir bende. Onun arkadaşlık kurdugu kişiyi ben sevmeyebilirim oda benim arkadaşlık kurduğum kişileri bu bizim arkadaşlığımızı yok etmez merak etme bizim arkadaşlığımız buranın sorunlarıyla bitecek değil.

@Sade şu ciddi ve alıngan halin beni yoruyor ve üzüyor..
Beni hiç tanımamış olman üzücü, bir daha kesinlikle şaka yapmam sana.
@PapatyA hanımcığım seni çok seviyorum.

@Sade şu ciddi ve alıngan halin beni yoruyor ve üzüyor..
Beni hiç tanımamış olman üzücü, bir daha kesinlikle şaka yapmam sana.
@PapatyA hanımcığım seni çok seviyorum.

Yapma bana şaka maka sevmiyorum bu konu için daha öncede yorum yaptım baygınlık geldi.

Geri