Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hatırlıyor musun Brezilyalı ile 3’lü elemelerde yarışan saçını japon gibi toplayan bir kız vardı. İyi niyetinden elendi , kız taktik verdi Brezilyalıya elemede son dak gitti. Bana o kız da gelecek gibi geliyor. Uzak doğu yemeklerinde üst düzey bilgi birimine sahip. Bu Ayyüce gibi ya da Celal vs gibi fos değil.@Noah tespitlerin çok iyi ve yerinde, muhtemelen Brezilyalı çocuk da diğer Mourinho da gelir yarışmaya.
Aynen o kız bence baya yetenekli, yemek kadar işin reyting kısmı da önemli yapımcı için. O yüzden vasat olanlardan elenenler gidince daha haraketli karakterler ilave olacaktır.Hatırlıyor musun Brezilyalı ile 3’lü elemelerde yarışan saçını japon gibi toplayan bir kız vardı. İyi niyetinden elendi , kız taktik verdi Brezilyalıya elemede son dak gitti. Bana o kız da gelecek gibi geliyor. Uzak doğu yemeklerinde üst düzey bilgi birimine sahip. Bu Ayyüce gibi ya da Celal vs gibi fos değil.
Bi laf söyleseler bana oturur ağlardım valla.. bakma burda atış serbest..
3 oyla kaybettim..Serhat amerikadan mi gelmiş..
Ben ne yapardım acaba katılsam..?
Nasıl yani, şimdi yarışmada PapatyA başkasıyla kanka olsa orada..Yok yahu daha neler..
Nasıl yani, şimdi yarışmada PapatyA başkasıyla kanka olsa orada..
İyi düşün Sade hemencecik cevap veriyorsun.
Bence de yazarYazmam yaa ama o beni yazar sjsjks