İF üyeleri masterchef yarışmasını yorumluyor

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
@Noah tespitlerin çok iyi ve yerinde, muhtemelen Brezilyalı çocuk da diğer Mourinho da gelir yarışmaya.

@Noah tespitlerin çok iyi ve yerinde, muhtemelen Brezilyalı çocuk da diğer Mourinho da gelir yarışmaya.
Hatırlıyor musun Brezilyalı ile 3’lü elemelerde yarışan saçını japon gibi toplayan bir kız vardı. İyi niyetinden elendi , kız taktik verdi Brezilyalıya elemede son dak gitti. Bana o kız da gelecek gibi geliyor. Uzak doğu yemeklerinde üst düzey bilgi birimine sahip. Bu Ayyüce gibi ya da Celal vs gibi fos değil.

Hatırlıyor musun Brezilyalı ile 3’lü elemelerde yarışan saçını japon gibi toplayan bir kız vardı. İyi niyetinden elendi , kız taktik verdi Brezilyalıya elemede son dak gitti. Bana o kız da gelecek gibi geliyor. Uzak doğu yemeklerinde üst düzey bilgi birimine sahip. Bu Ayyüce gibi ya da Celal vs gibi fos değil.
Aynen o kız bence baya yetenekli, yemek kadar işin reyting kısmı da önemli yapımcı için. O yüzden vasat olanlardan elenenler gidince daha haraketli karakterler ilave olacaktır.

@Sade bu yarışmada olsa kuzu gibi olur, orada hiç sesi çıkmaz. Burada konuşuyor ancak, marifetli eller yarışmasında gördük :)
Yalnız Sade hanımın Amerika'dan gelen çocuğu destekliyor olması ilginç, bence güzel seçim.

Bi laf söyleseler bana oturur ağlardım valla.. bakma burda atış serbest..
3 oyla kaybettim..Serhat amerikadan mi gelmiş..

@Sade gördün mü nasıl arı gibi soktu Ayyüce Duygu hanımı :) ahah.

@Sade hanımcığım sen eleme potasında olsan ve @PapatyA hanım da orada olsa elemeye gönderir miydin?

Esra’nın geçen gün taktığı başörtüsü 7000 liraydı ahahaass aklıma gelmişken

Geri