İF üyeleri masterchef yarışmasını yorumluyor

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
herkes aynı şeyi düşünüyormuş bende sadece ben mi öyle hissediyorum demiştim yani Celal yerine Arem vardı çok yetenekli yazık oldu.

Ya bir de biraz silik bir karakter. Arem yetenekli, Kayhan geliştirilebilir ve sempatik, yabancı bir çocuk var ya onu bile katabilirlerdi, adam bilmeden urfa kebap yaptı asdaha

Ben Kayhan'ı Nihat Doğan'a benzetiyordum ya.:D
Hatta @Melodram ile forumdan da birine benzetiyorduk...

Ay şimdi Nihat Doğan dersen bütün sempatisi kaybolur.......

Sürekli ellerini kesiyorlar, sürekli bir şeyleri yakıp, yıkıp, döküyorlar :) fazla dikkatsiz çoğu maalesef. Kamera karşısına olmanın etkisi var galiba.
Celal ne böyle ya çocuk gibi herkes adama fırça atıyor, sanki çırak.
Gülşah hanımın saç modelini beğendim, sanki biraz şişman göstermiş ama.

Furkan'ın sinirlenmesi çok güzeldi. Bir an kendimi gördüm.

Furkan çok terbiyesiz, cahil çıkışı işte. Aynı şeyi bana yapsa kulağının dibine şaplak yer.

Gülşah'ın yüzüne filli emici selpak basmak istiyorum ya, o nasıl parlamak... Bu Tanya böyle tatlı duruyor ama sinsi gelmeye başladı az önce... Şu Eray erken gidebilir.

Duygu hanımın gözleri ne güzelmiş ya, şimdi fark ettim. Kaşlar ilginç ama.

Tanya'nın konuşması onu çok tatlı yapıyor. Duygu'nun ve Ayyüce'nin sinsiliği uzaktan bile buram buram.

Furkan tam sopalık.
bide terbiyesiz.
Bide rüzgar erkoçlara benziyor.

Bu Duygu mu sinirlendirdi bizim ponçiğimizi... ben furkiyi de seviyorum ya, niye bilmiyorum da minnak daha o üzülmesin. :D

Duygu'ya sinirlendi aynen. Çok iyi bir tatlıcıymış bu arada. İnstada biraz gezdim. Ben önceleri sevmiyordum furkiyi ama şu an çocuk gibi geliyor.:D

valla ne olursa olsun terbiyesizlik yaptı arkadaşlar, onun bir özrü yok. ben bile şaşırdım yani.

Duygu'ya sinirlendi aynen. Çok iyi bir tatlıcıymış bu arada. İnstada biraz gezdim. Ben önceleri sevmiyordum furkiyi ama şu an çocuk gibi geliyor.:D
Ben yarım yamalak izlediğim için seviyordum, hala seviyorum. Duygu da sinsigillerden zaten hiç konuşmasın o... :D

Ben biraz terbiyesiz olduğum için sevmiş olabilirim..

Geri