İF üyeleri esra eroldaki ahlaksızlık ve şerefsizlikleri yorumluyor

🕒 Konu sahibi 12 saat önce aktifti
dünkü esrayla fırat olayı neydi öyle ya....... kadın kendinden 30 yaş büyük komşusundan çocuk yapmış...... bunu canlı yayında itiraf etmesi yetmiyormuş gibi karşısında kocası hüngür hüngür ağlarken boşver fırat sil gözyaşlarını değmez diye dalga geçiyo........ kadın cinayetlerini tekrar mı gözden geçirsek acaba....... :emoji_rage:

Karısı mı diyor boşver Fırat diye? İki tane çakacaksın ağzına öyle derken...
Oggy kyk borcundan Esra Erol’a mı sardın? Ben her gün izlesem gamdan, kederden verem olurum.

25'den sonra herkes aynı yaştadır, olur öyle şeyler..

fırat boş versin, geriye 3 milyar küsür kadın var.

Bütün ahlaksızlar bu kadının programında.. hiç sevmiyorum..izlemiyorum..

Bunlar sadece buzdağının görünen kısmı. Kırsal kesimlerde daha neler dönüyor neler. Bir keresinde de bi kadın çıkmıştı, bütün köy birbiriyle yatmış. Konuyu destikce ortaya çıkmıştı.

Sesli güldüm.

kıza bak....... 10 bin lira para çekip yanına kaçtığı sevgilisine doğum günü hediyesi telefon almış...... kesin iphone 11 produr....... ahhhh ahhhh beni de bulur mu böyle seven.......

"kadın cinayetlerini tekrar mı gözden geçirsek acaba....... :emoji_rage:"

oggy'ye bir linç gelir mi bu cümleden ötürü... :@ hadi sevgili forumcular takipteyimm.

Tvitde görmüştüm bu hikayeyi evet , Evli kadın dul komşu dünyadan bi haber koca . Adam bu çirkinliği 'aşık oldum 'diyerek temizlemeye çalışıyordu .Ve tüm çevre biliyormuş ilşkilerini 'en son kocalar duyar ' hesabı olmuş yine .P

'çalma kapıyı çalarlar kapını'

Konunun kadın cinayetleriyle bir alakasının olduğunu düşünmüyorum.

Anna’nın paylaştığı görselin videosuna geldim de cidden dünyanın çivisi çıkmış.

Geri