IF / Film: Human Centipede (2010)

• Kullanıcı Aze
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Film Tanıtımları
Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
medium-cover_1.jpg

Amerikalı iki güzel kızın Avrupa yolculuğunda bir sorun çıkar ve Almanya'da bir gece vakti yolda kalırlar. Yardım ararken ıssız arazide buldukları bir villaya sığınan kızlar ertesi gün kendilerini derme çatma bir hastanede bulurlar. Ev sahibi olan yaşlı adam kendini Siyam ikizlerini ayırmada uzman emekli bir cerrah olarak tanımlar. Fakat bu sefer hastalar ayrılmak için değil birleşmek için buradalardır. Doktor bu insanların sindirim sistemlerini birbirine bağlayarak en büyük fantezisini yani insan kırkayağını yapacaktır.

https://www.youtube.com/watch?v=glfBurdSUS8

Yönetmen:
Tom Six

Başrol Oyuncuları:
Dieter Laser
Akihiro Kitamura
Ashlynn Yennie
Ashley C. Williams

Tom Six, nasıl olur da bir kliniğe kapatılmadı diye hep düşünmüşümdür ve işte her düşüncenin sağlıklı olmayacağının bir göstergesi bu yönetmen. Kurgu bile olsa bir insanın bu işe kafa yorması daha doğrusu aklına böyle bir senaryonun gelmesi, cidden bana hiç sağlıklı görünmedi. Yine ilk film idare eder de diğerleri daha berbattı.

Bu kadar kötü bir filmi merak edip niye izlediğimi de çözemiyorum, o da ayrı bir sorun.:)

Tom Six, nasıl olur da bir kliniğe kapatılmadı diye hep düşünmüşümdür ve işte her düşüncenin sağlıklı olmayacağının bir göstergesi bu yönetmen. Kurgu bile olsa bir insanın bu işe kafa yorması daha doğrusu aklına böyle bir senaryonun gelmesi, cidden bana hiç sağlıklı görünmedi. Yine ilk film idare eder de diğerleri daha berbattı.

Bu kadar kötü bir filmi merak edip niye izlediğimi de çözemiyorum, o da ayrı bir sorun.:)

Birincisini ben de beğenmiştim değişik bir konu,bilimle birleşince daha da hoşuma gitmişti.
Ama iki rezillik,üçüncüyü izleyemedim bile o kadar iğrençti fragman ahah

Geri