idyllic

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Öncelikle hoş geldin canım, seni burada görmek güzel, yönetici olarak görmek daha bir güzel, çünkü nasıl emek veren birisi olduğunu biliyorum.
Buraya da çabuk uyum sağlayacak birisi olduğunun farkındayım, iyi ki geldin çiçeğim.
Henüz çok fazla tanıyan yok muhtemelen, ama sevecekler..
Benim için çok kıymetli birisin, artık gelip burada yazıp çizip gideceğiz..

Canan'ım yıllar boyunca hep farklı diyarlara düştük seninle, hiç aynı yönetimde olamamıştık şimdiye kadar. Çok sevindim seni görünce iyi ki geldin!
Hiçbir zaman kötülük görmediğim, çok naif bir hatundur kendisi. Düşünceli kalbinden öpüyorum.💋

Her zaman bana her konu da yardımcı olan yanımda olan biri.. iyi ki varsın. Hoşgeldin güzel kadın ☘️😊

Uzaktan uzağa saygılı, neşeli, hanım hanımcık Sivaslı leydi…
Umarım seni kaçırmaz bizim yamyamlar jfjfj

Uzun zamandır tanırız birbirimizi. Yıldızımız barışmadı aksi olacağını düşünmüyorum bu saatten sonra ama kötü niyetli biri olmadığını biliyorum en azından. Çevresinde sinsi biri vardı ondan dolayı sorunlar her zaman oldu. Benim çevremde dost bildiğim insan yanlış bir şey yaptığında uyarırım yok yere kollamaya çalışmam. Burada görev alması sevindirici yöneticilik geçmişi olan biri olduğu için tek sorun forum içi dost ve arkadaşlarının olduğu konularda adalet terazisi yanlış tartabiliyor bazen. O da koruma içgüdüsü diyelim. Geçmiş konulardan oturup saatlerce tartışacak mecalim veya vaktim yok zaten.:)

Allah gönlüne göre versin. Buradaki yöneticilik konumunda başarılar dilerim.

Seni çok uzun zamandır tanımıyorum ama tanıdığım kadarıyla söyleyebilirim ki; hayatıma çok naif ve özel bir renk kattın. Bazen insanları tanımak için yıllara ihtiyaç duyarsınız, bazen de kısa bir süre içinde o kişinin ruhundaki dinginliği ve samimiyeti hemen hissedersiniz; sende de tam olarak bunu hissettim.

Gelecekteki günlerinin, içindeki o güzel enerjiyi yansıtacak kadar aydınlık olmasını diliyorum. Hayatın sana, tıpkı senin etrafına verdiğin o güven ve huzur gibi, her zaman güzelliklerle gelmesini dilerim. İyi ki yollarımız kesişmiş, iyi ki seni tanıma şansım olmuş. Umarım kalbinden geçen tüm o güzel dilekler, en doğru zamanda ve en güzel haliyle seni bulur ve hep mutlu olursun.

@idyllic

Aslında başka yerde ilk etkileşimimiz oldu. Orada ilk nickiyle dikkatimi çekmişti. Hanım hanımcık, saygılı bir duruşu vardı. Gözleri çok güzel hanımefendinin. Kendisi de kalbi de güzel. Yani bir kanımı kaynatmadı değil. Çay içebiliriz bence. 😍

Konusu yoktu galiba. Varsa da @RK birleştirir :p

@idyllic

Aslında başka yerde ilk etkileşimimiz oldu. Orada ilk nickiyle dikkatimi çekmişti. Hanım hanımcık, saygılı bir duruşu vardı. Gözleri çok güzel hanımefendinin. Kendisi de kalbi de güzel. Yani bir kanımı kaynatmadı değil. Çay içebiliriz bence. 😍

Konusu yoktu galiba. Varsa da @RK birleştirir :p

konum vardı güzelim.. @RK taşır :o

nerede etkileşim kurmuştuk ben hatirlayamadim ama sempatikliğin ve zekiligine tutulmamak elde değil.. çayı bırak kahveler içelim 🥰

Güzelliği ve çekiciligi ile bir sürü balık avlamış aynı akvaryumda yüzdürüyor şimdi bu kızı taktir etmeyip ne yapmalı? Bu bir başarı sonuçta )

Güzelliği ve çekiciligi ile bir sürü balık avlamış aynı akvaryumda yüzdürüyor şimdi bu kızı taktir etmeyip ne yapmalı? Bu bir başarı sonuçta )
balığımı aldım ben diğerleri ziyan olmasın saldım : )

• Wow
Tepkiler: ne
Kendisiyle ilk tanışmamız 2023 yılında (evet @idyllic; gıcık ol diye yine yılı belirttim!) olmuştu. 2-3 hafta çok güzel sohbetimiz vardı. Sonra araya zaman ve talihsiz şeyler girdi. Biraz uzun bir reklam arasından sonra yeniden karşılaşmak güzel. Zaman herkesi ve her şeyi değiştirir ama ben onu daha olgunlaşmış gördüm.

Üye sözlük yorumlarında diğer mesajlarda bazı nitelikleri belirtilmiş. Ben bunlara ek olarak yazılmamış bir şeyi yazayım ki benim önem sıralamamda insanları tanıma ve insanlarla ilgili kanaat edinme noktasında buna önem veririm. Bana göre @idyllic'in en önemli özelliklerinden biri de sahip olduğu zekasıdır. Bunu hemen hiçkimse için söylemem. Ama tanıdığım en zeki insanlardan biri diyebilirim.

Her şey gönlünce olsun. ^^

Geri