İdeal Kadın Nasıl Olmalı ;

• Kullanıcı xLee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Akıl Küpü
Konu sahibi son olarak 4870 gün önce görüldü

İdeal Kadın Nasıl Olmalı ;

• Masum bir güzelliği olmalı, dikkat edenler farketmeli.

Kullanılan: 4 30.8%
  • İdeal kadın diye birşey yoktur, sevdiğim kadın idealdir

• Benim eksik taraflarımı kapatacak özellikleri ve zevkleri olmalı ki bir bütün olalım

Kullanılan: 0 0.0%
  • Benimle benzer özelliklere ve zevklere sahip olmalı ki uyumlu bir çift olalım

• Ona baktığımda aklıma ilk gelen ona sarılıp uyumak olmalı

• Benim herşeyimle ilgilenmeli

• Evin düzeninden birlikte sorumlu olduğumuzu düşünmeli

Kullanılan: 1 7.7%
  • Güçlü bir kadın olmalı, tüm kararlarını kendi verebilmeli, sorunlarını kendi çözebilmeli

• Arasıra kendi arkadaşlarıyla görüşmekten, benim de kendi arkadaşlarımla görüşmemden keyif almalı

• Yumuşak bir kadın olmalı, kararlarını alırken bana danışmalı, bana ihtiyacı olduğunu hissettirmeli

• Kullanılan toplam oy
    13
ben cakılmamda senın o kapatısede olacağinı sanmıyorum :D ayrıca benım o yukarıda madeller halınde verdiğim listeye gore varsa toplu uretım yapan bır fabrıka lütfen soylermsınız 1 adetde bana üretim yapsınlar.

benım verdiğim maddeler samanlıkda iğne aramakdır. şimdı atla denıze :p

ahaha laf da sokmaya çalışırmış. lsşksjşsks O saydığın özellikteki kızlar cool erkeklerden hoşlanıyor. :wink:

Bir kız ne yapmamalı? İdeal kadın nasıl olmalı? İnsanları bir şekle sokmaya çalışmaktan ne zaman vazgeçeceksiniz? Herkesi olduğu gibi kabul edebilseniz (olmasını istediğiniz gibi değil çünkü bu fena halde kendini bilmezlik içerir ) sorun kalmayacak.. İyi hadi sizi kırmayayım.. İdeal kadın amuda kalkarak espresso içebilmeli..

Laboratuvar ortamında "ideal kadında bulunması gereken özellikler" şeklinde tespit edilen normlar varsa bildirsin biri lütfen. "İdeal formatta" olmayanlar kendini formatlasın diye...

Hadi anket şıklarına "güçlü olmalı" dersiniz, zayıf olmalı filan dersiniz anlarım ama arkadaş "Arasıra kendi arkadaşlarıyla görüşmekten, benim de kendi arkadaşlarımla görüşmemden keyif almalı" diye bir ideal kadın formu nedir ya... İnsan gerçekten hayret ediyor :d

Ben de mevcut furyaya katılıp "poğaça yapmasını bilen" diyeyim de hem bir yere gönderme yapmış olayım, hem de sürüden ayrılmamış olayım... :d

Beğendiğiniz ürün başka üyenin sepetinde.d
Sanki kıyafet alıyor maşallah

Güçlü bir kadın olmalı, tüm kararlarını kendi verebilmeli, sorunlarını kendi çözebilmeli
böyle olmalı

Geri