climax
Elmas Üye
Canım benim. Çıkan sonuc mm cinsinden. Santimetreye cevirince pek bişey kalmıyorabi öyle olursa oturduğum yerden senin ofisin camını tıklatabiliyorum
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Canım benim. Çıkan sonuc mm cinsinden. Santimetreye cevirince pek bişey kalmıyorabi öyle olursa oturduğum yerden senin ofisin camını tıklatabiliyorum
Küserimsevdiğim kadınlar en az 43 dedikçe bir kez daha seviyorum... bi bildiğimiz varmış cidden. neyse çok ayak konuştuk, benim rüyalarım sakat. sabaha sağ çıkmak istiyorum konuyu yok sayıyorum <3
Boy kaç?
193Boy kaç?
Maşallah 47 numara ayakkabı var mi ya?
yes okeyyyMaşallah 47 numara ayakkabı var mi ya?
yani 43 diyorum. Ama illa erkek 187 olacaksa 43 ayak zor. Minimum 45:d
Ideal erkek mi var ki,ideal erkek ayagi olsun?
O degil de,47 numarali ayak,insan ayagi olamaz.
45 olunca bir sey olmuyor. 1.87 bir erkegin ayak numarasi 43 olursa dengede duramaz. 1.87 erkegin de ayagi heralde 45 olur diye dusundum.45 olunca ne oluyor
Şimdi meraktan baktım da mesela ayakkabı dünyasında sadece bir model 47 numara buldum![]()
üzüldüm ya biz zevkimize göre seçerken sen numara olanlardan en iyisini seçmeye çalışıyorsuno iş zaten şöyle oluyor, ben kendi adıma ayakkabı beğenmiyorum önce numara soruyorum ya da seçiyorum o numaraların içinden kendime yakın hissetiğim ayakkabıyı almak zorundayım, pantolon boyu konusuna hiç girmiyorum, aah ah.