ide@list

• Kullanıcı Perii
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
Konu sahibi son olarak 4517 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hiç de demiyorsun benim konum yok diye :) Doðrusu kime konu açtýysam ya gidici olmustur yada aramýz bozulmuþtur :p Aman senle aramýz bozulmasýn :) Bu aralar trip atýyorum ona bol bol kýzýyor sanýrým bana birazcýk :) kýzma olurmu senide kýskanmaya baþlýyorum sanýrým :dyg: eskisi gibi ilgilenmessen kýskanýrým tabiki :p Aramýz iyidir ah birde pcsi iyi olsa film sinemalar izleyecez birlikte :) Kýsaca sevdiðim paylaþamadýðým kiþi :)

21.05.2013 , 08:28

Beni tek anlayabilen erkek ide@list sensin biliyor musun? Hatta tek kiþisinde diyebilirm :) Neden kýskandýmý neden özelde sana kýzlar yazdýðýnda üzüldümü biliyorsun. Hatta Perii þunlardan üzülür yapmayayým deyip davranýþlarýný deðiþtirende sensin :) Bu aralar çok özledim seni be caným. Gelsen artýk keþke.. Ne kadar kýzsam kötü þeyler söylesemde aldýrýþ ettiðini hiç görmedim :) E dostluk böyledir iþte :) Hep yüzü güler herþeyi olumlu bakýyor :D Biraz zýttýz dimi bu konuda :p Az görüþsekde hiç görüþmeksekde unutmayacam caným seni :cici:

Şakalı,iyi niyetli bi' dostumuz çok fazla muhabbetim olmasada severim kendisini :)

Tanışmadık hiç ama aqırbaslı olması ve daha öncede dediqim qibi burcumuzun aynı olması merak ettiriyor beni nasıl bir yapıya sahip die efendi sayqılı birisi ..

ide@list;

Merak edilecek kadar var, agri basli, saygili, efendi, muhabbeti guzel, guvenilecek insanlardan :)Rabbim herseyin en guzelini versin ona, onu tanimis olmaktan mutluluktan duyuyorum :)

Eskilerden kalma En değerli insanlardan birtanesi .
Fazlaca yakın bulduğum , sevimli , gerektiğinde tüm hıncını çıkarabiliceğin , Anlayışlı güzel kalpli insan :o

Değerlisin.

Hiç tanışmadık ama nickini çoğu sitede gördüm iyi biri oldugunu düşünüyorum. Bi süre takip etmişliğimde var

arada konuştuk kendisiyle sevdim :cici:

ide@list takip ettiğim seviyeli biri ..
Eski üyelerden, hiç konuşma fırsatımız olmadı fakat yansıttığı elektirik çok hoş ..
Perii'yle güzel anlaşıyorlar bu sıralar onunla ünlü biridir bu idealist :p :)
Bir forumda daha denk gelmiştik şuan hatırlamıyorum hangisi olduğunu :)
Soğuk duruşun var .

Herkes ağır başlı demiş ama neden ben göremiyorum o halini :dusun:

Yamışmış Oklava Kardeşliğinin kurucu üyelerinden kendisi
:pat:

@ide@list evet perinin gözdesidir kendileri :D
Aslında konuşkan, eğlencelidir amaaaa sessizlik onun tercihidir.
Gönlüne göre olsun ide@list

ide@list onun hakkındaki ilk yorumum idealist insanları severim olmustu :)) gercekten de ideallerini bilmek isterdim insallah uzunca konusacagımız bir fırsat olur :) nickin cok anlamlı onuda araya sıkıstırıyım dedim :) tanımak istediğim kisilerdensin.. :)

ide@list kişisel olarak tanışmadık ama Perii nin profilinde sıkça karşılaşırım D:
Gözlemlerim iyi yönde demek isterdim ama inat biraz kendisi bi nicki değişmiyor ne varsa nickinde :p
Şaka bi yana kendine has bi tarzı var inş bozulmaz .

bende tanımıyorm kendisini ama periinin profilinde gördüğüm kadarıyla iyi bir insana benziyor :) dostluğunuzun bozulmaması dileğimle :)

Perii ye hic isinamadigim icin kendisine de hic isinmadim.

Bunların Muhabbetı 2012 / 2014 Yıllarında O Dönem Var Olan Bahaneforum ( Sonradan Forumsal Oldu ) O Dönemler Meshurdu Muhabbetleri . Ama Aralarındakı İlşkı Ne Boyutta Bilmıyorum.Ama Perii ( Burcu ) Hep Kıskanırdı idealist i :) Sonraki Dönemlerde İdealist Ara Verince Zamanla Burcu da Ara Verdi: 2 Side Sevdiğim İnsalardı: İnsallah evlenmişlerdır :D

Moderatör tarafında düzenlendi:
Konuyu yenileyip ide@list yazisina bir dikkatli bakar misiniz?? ay noluyo ya... ilginc,ilginc..

Kimler geldi, kimler geçti bu forumdan be! ide@list de bunlardan biriydi. Çok düzgün bir Türkçesi ve sağlam Edebiyatı vardı. Özlenenlerden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri