İddia: Jose Mourinho ile anlaşmaya varıldı

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Fenerbahçe, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan İsmail Kartal ile yollarını ayırma kararı aldığı öne sürüldü. Bu kapsamda Sarı-Lacivertli takımın başkan Ali Koç dünyaca ünlü teknik adam anlaşma sağladığı belirtildi.

Şampiyonluk yarışında ezeli rakibi Galatasaray'ın 4 puan gerisinde olan Fenerbahçe, yeni sezon transfer çalışmalarında gaza bastı. Sarı-Lacivertli kulüpte, sezonun tamamlanmasıyla sözleşmesi bitecek teknik direktör İsmail Kartal ile yolların ayrılması gündeme geldi. Başkan Ali Koç'un tekrar aday olması durumunda ise dünyaca ünlü bir teknik direktörü takımın başına getireceği öne sürüldü.

MOURINHO İLE SÖZLÜ ANLAŞMA
Bu anlamda Portekiz basınında çıkan haberlere göre, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, 61 yaşındaki teknik direktör Jose Mourinho ile sözlü anlaşmaya vardı. Ali Koç, görevine devam ederse Portekizli teknik adamla 2 yıllık sözleşme imzalayacak.

MOURINHO DA BU TEKLİFE SICAK BAKIYOR
Koç, gelecek sezona da iddialı bir kadro ile giriş yaparak takımı Jose Mourinho'ya emanet etmek istiyor. 61 yaşındaki teknik adamın Suudi Arabistan'dan gelen teklifleri Avrupa'da kalmak istediği için reddettiği ve Sarı-Lacivertli ekip ile yeni bir sayfa açabileceği ifade edildi.

Kaynak

romada-jose-mourinho-karari-1.jpg

Olur da gerçekleşirse çok iyi bir seçim olur ve dilerim doğru bilgidir.

Ali Koç aday olmayacağım söylemine rağmen aday olacaksa ilk işi takıma hoca bulmak falan olmamalı. Hem ben buradayken Fenerbahçe'yi şampiyon yapmayacaklar diyorsun hem de Avrupa'nın en büyük tazminat avcısı hocalarından birini takımın başına getirmeye çalışıyorsun. Fenerbahçe'nin gündemi hoca falan değil. Bu sezon maça çıkmamalarının, kongreyi toplamalarının sebebi hoca falan değil. Tff ve Mhk. Ali Koç aday olup başkan seçilecekse ilk işi bu yapılarla daha sezon başlamadan sorunlarını çözmek olmalı. Aksi halde önde giderken eheheheh takılıp geriye düşünce 5. yıldız muhabbeti açmanın, Tff'ye saldırmanın falan pek manası olmuyor. Sene başı bu sorunu çözmek için mücadele edip gerekirse aksiyonu hemen sene başı alması gerekiyor. Sonra hocayı falan bulur.

Ali Koç aday olmayacağım söylemine rağmen aday olacaksa ilk işi takıma hoca bulmak falan olmamalı. Hem ben buradayken Fenerbahçe'yi şampiyon yapmayacaklar diyorsun hem de Avrupa'nın en büyük tazminat avcısı hocalarından birini takımın başına getirmeye çalışıyorsun. Fenerbahçe'nin gündemi hoca falan değil. Bu sezon maça çıkmamalarının, kongreyi toplamalarının sebebi hoca falan değil. Tff ve Mhk. Ali Koç aday olup başkan seçilecekse ilk işi bu yapılarla daha sezon başlamadan sorunlarını çözmek olmalı. Aksi halde önde giderken eheheheh takılıp geriye düşünce 5. yıldız muhabbeti açmanın, Tff'ye saldırmanın falan pek manası olmuyor. Sene başı bu sorunu çözmek için mücadele edip gerekirse aksiyonu hemen sene başı alması gerekiyor. Sonra hocayı falan bulur.
Hocanın yanlış kararları ve değişimleri ile bazı maçlar berabere bitti yoksa Konferans Ligi'nde şampiyon olurduk.

Yabancı oyuncuları çalıştıracak hocanın, Mourinho gibi biri olması gerekir.

Koskoca Jorge Jesus geldi. Bu ligde sportif bir gerçeklik yok dedi. Kimi getirirsen getir, bu ligde şampiyon olan bir takım yok, şampiyon yapılan bir takım var.

Önceden heyecanlandırırdı bu tür haberler ama artık heyecan vermiyor. TFF ve hükümet kim şampiyon olsun istiyorsa o oluyor. Her sene aynı senaryo. Lige fırtına gibi başlayan bir Fenerbahçe, zorla potada tutulan bir Galatasaray. Sonra “son haftalar puan kaybetmeseydin”

ulan doğal olan bişey bu. Her takım puan kaybeder. Sen ilk haftalar bu kadar potada tutulmasaydın? O puan farkını kapatıp şampiyon olabilecek miydin?

Ligi izlemeyi bıraktım artık. Şerefi olan her takım bu ligden çekilir. Taraftarı olduğum takım bile yapmıyor bunu. Her sene federasyonuyla, aklı ile kalbi çelişen oyuncularıyla, ofsaytımsılarla şampiyon yapılan tiyatroyu izleyip eğlenirsiniz.

mourinho gelirse ara sıra izlenir.

beşiktaşa q7 gelince etiket atın onu da açar izleriz.

Koskoca Jorge Jesus geldi. Bu ligde sportif bir gerçeklik yok dedi. Kimi getirirsen getir, bu ligde şampiyon olan bir takım yok, şampiyon yapılan bir takım var.

Önceden heyecanlandırırdı bu tür haberler ama artık heyecan vermiyor. TFF ve hükümet kim şampiyon olsun istiyorsa o oluyor. Her sene aynı senaryo. Lige fırtına gibi başlayan bir Fenerbahçe, zorla potada tutulan bir Galatasaray. Sonra “son haftalar puan kaybetmeseydin”

ulan doğal olan bişey bu. Her takım puan kaybeder. Sen ilk haftalar bu kadar potada tutulmasaydın? O puan farkını kapatıp şampiyon olabilecek miydin?

Ligi izlemeyi bıraktım artık. Şerefi olan her takım bu ligden çekilir. Taraftarı olduğum takım bile yapmıyor bunu. Her sene federasyonuyla, aklı ile kalbi çelişen oyuncularıyla, ofsaytımsılarla şampiyon yapılan tiyatroyu izleyip eğlenirsiniz.
Seni değil çocuklarıma, torunlarıma bile anlatacağım kardeşim. :)

Adamın kariyerini de çöp edeceksiniz takılın İsmail Kartal Aykut Kocaman falannnnn

Eğer gelirse bütün kupalara ambargo koyar gelmemeli

hatem gibi taraftarlar varken ali koç başkanlığı bırakır mı? ali koç bıraktı diyelim farklı bir zihniyette bir başkan gelebilir mi? başarısız olduğunda gitmek ister mi? onun için sürekli diyorum, diyeceğiz de.. akp'nin karşılığı futbolda fenerbahçe'dir. uzun uzun yazmaya gerek yok. taraftar profilinin acilen değişmesi gerekiyor ki yönetim de değişsin, bir başarı gelsin. olur mu? çok zor.

Ciddi olayım diyorum da , neden se olamadım puahahahahhaha

Yeni sezonda sürprizlere hazır olun!!! Fırtına gibi eseceğiz.:)

mourinho’nun ne işi olur fenerle ya, sallıyorsunuz bari düzgün sallayın. ersun yanal kapıyı araladı falan deseniz neyse… mourinho aşırı yanlışlıkla gelse zaten birkaç ay içinde ya taraftarları pataklar ya yönetimi ya futbolcuları. belki de dayak kendilerine getirir bilemeyiz. bakın bizim topçular birbirini döve döve şampiyon oluyorlar… ay keşke gelse de 2 ay sonra hadi babay yaptığında ali koç ligden çekilme kararı alsa. mayıs’a kadar direnip üzüleceğine yeni sezonda kasım gibi bırakır giderler. #dosttavsiyesi

Belli ki çok ses getirecek ve bu olasılık beni mutlu etti. Galatasaray ve Trabzonspor'un kabusu olmaya devam edeceğiz.:)

Geri