İddia: Ali Koç tekrar aday olma kararı aldı

🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti
Geçmişte yaptığı açıklamalarda 3. dönem için genel kurulda aday olmayacağını söyleyen Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un kararını değiştirdiği öne sürüldü.

Haber Global Spor Müdürü Sercan Hamzaoğlu'nun haberine göre; futbolda başarısız geçen bir sezonun ardından karşı karşıya kaldığı tüm eleştirilere rağmen Koç yeniden aday olmaya karar verdi.

21 Nisan'da Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı'nın şampiyonluğu sonrasında açıklama yapan Ali Koç, yeniden aday olup olmayacağı sorusuna "Ne yapıp yapmayacağımı yakında açıklayacağım" yanıtını vermişti.

İş insanı Saadettin Saran da Ali Koç'un yeniden aday olması durumunda aday olmayacağını belirtip kararını açıklamasını istemiş ve "Ali Koç'un aday olup olmama konusunda irade koymaması, hazırlıklarımızı zora soktu" demişti. Saran, Koç'un adaylığını cuma gününe kadar açıklamaması durumunda her türlü aday olacağını vurgulamıştı.

Adaylığını açıklayacağı öne sürülen bir diğer isim olan eski Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, "Böyle bir hazırlık olursa bunu kendisinin bildireceğini" ifade etti.

Kaynak

1708241392705-ferdialikoc.jpg

E Ali Koç sen çıkıp demedin mi “Ben olduğum sürece Fenerbahçeyi şampiyon yapmazlar.” diye.

Bunu diyip aday oluyorsan sen Fenerbahçe düşmanısın.

Cidden spor tarihinin gördüğü en kötü başkan ya.

E Ali Koç sen çıkıp demedin mi “Ben olduğum sürece Fenerbahçeyi şampiyon yapmazlar.” diye.

Bunu diyip aday oluyorsan sen Fenerbahçe düşmanısın.

Cidden spor tarihinin gördüğü en kötü başkan ya.
Bu durumda kalması sizi memnun etmez mi?:)

Sonuçta ortaya atılan bir iddia ve kendi ağzından açıklama henüz gelmedi.

Bu durumda kalması sizi memnun etmez mi?:)

Sonuçta ortaya atılan bir iddia ve kendi ağzından açıklama henüz gelmedi.
Keşke Fenerbahçe tüzük değişse de “Kayd-i ömrü tabii oldukça Ali Koç başkan kalsın.” diye madde ekleseler.

İşimize gelir. :d

Ama demek değil ki bu ben Ali Koçun riyakarlığını dile getirmeyecem.

Kalırsa da kabul, giderse de kabul ancak o kadar kargaşadan sonra takımın motivasyonu da düştü ve olmayacak işlere keşke kalkışmasaydı. Çekilme kararının olmayacağını da biliyorduk.

Fenerbahçe ve Beşiktaş yeniden atağa geçince lig kendine gelir. GS ve TS ile olmuyor.:(
Ne demek yeniden atağa geçince? FB lig başında atağa geçmemişmiydi, en iyi kadro bizim demiyormuydu,......? Beceriksiz başkan ve antrönörümüz var demiyor da yeniden atağa geçeriz diyor.
Neyse en iyisi Koç Ali tekrar seçilsin ve acemi Kartal'da devam etsin. Güzel eğleniriz.

Ne demek yeniden atağageçince? FB lig başında atağa geçmemişmuydi, en iyi kadro bizim demiyormuydu,......? Beceriksiz başkan ve antrönörümüz var demiyor da yeniden atağa geçeriz diyor.
Neyse en iyidi Koç Ali tekrar seçilsin ve acemi Kartal'da devam etsin. Güzel eğleniriz.
Eski günlerdeki gibi Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın liderliğe oynadığı günlerden bahsediyorum. O zamanlar Galatasaray ve Trabzonspor bizi uzaktan izlerdi.:)

Eski günlerdeki gibi Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın liderliğe oynadığı günlerden bahsediyorum. O zamanlar Galatasaray ve Trabzonspor bizi uzaktan izlerdi.:)
Aynı şeyden bahsediyoruz. Lig başında kağıt üzerinde en iyi kadro FB'nindi ve favori gene FB idi ama gerçek hayatta hepsi tersine oldu neden? Koç Ali ve yardımcısı Kartal sayesinde. O güzelim kadroyu oynatmayı becerememek diye bir gerçek var.

Aynı şeyden bahsediyoruz. Lig başında kağıt üzerinde en iyi kadro FB'nindi ve favori gene FB idi ama gerçek hayatta hepsi tersine oldu neden? Koç Ali ve yardımcısı Kartal sayesinde. O güzelim kadroyu oynatmayı becerememek diye bir gerçek var.
O konuda haklısın ve yeni sezonda bu eleştirileri dikkate almak zorundalar yoksa yine kim gelirse gelsin sorun çıkacaktır.

Haziran ayında yol haritası az çok belli olur.

O konuda haklısın ve yeni sezonda bu eleştirileri dikkate almak zorundalar yoksa yine kim gelirse gelsin sorun çıkacaktır.

Haziran ayında yol haritası az çok belli olur.
Göreceğiz. Benim için en iyi sonuç Koç Ali'nin tekrar başkan olması ve Kartal ile devam edilmesi. Ben iyi eğleniyirum bu ikli sayesinde.

Hak ediyor bence başkanlığı tekrardan.Fenerbahçeyi iyi yönettiğini düşünüyorum.
Bazı şeyler olmuyorsa kader deyip geçmek lazım ama Ali Koç ile devam etmek çok yerinde ve başarılı bir karar olacaktır galatasaray için.

Geri