iddaa alışkanlığım var

Konu sahibi son olarak 4502 gün önce görüldü
mrb ben ben 15 yaşımdayım 1 senedir arkadaşlarım yüzünden iddaaya alıştım kopamıyorum bu illetten :s cebimde 1 tlm olsa bile oynuyorum ne yapmam lazım ailem bilmiyo öğrenseler maf ederler

şüphesiz ki okuyanlar için bu* eserde büyük hikmetler vardır.

*
1_9786055768324.jpg

kızlara odaklan abisi, benden sana tavsiye... kız arkaş edin gez toz.. işe yarar ;)

sosyalles;.sinemaya git gez dolas hayatini yasa..mutlu olmanin yollarini dene .. ugrasma bos seylerle..

kendi çözümünü kendin üretmişin kank. annene babana söyle seni maf etsinler.

cebinde 1 lira varsa bile oynayamazsın bir kere, kuponlar min 2 lira

müzik dinle, kitap oku 15 yaşındasın birde git ders çalış :D

kumar güzeldir dewam et kardeşim bende hep oynarım

Ona vereceğin parayla bira al iç.. Hem faydalı hemde daha zevkli..

İddaa güzeldir ya devam et hacı.Boş iş diyenler her gün para basıyor herhalde :D

parayı bulana kadar devam :D

Bazı yorumlara hayret ettim ya.
15 yaşındaki bi çocuktan bahsediyoruz dimi?
Şimdiden başladıysa ve bırakamıyorum diyorsa ilerde bırakır mı sanıyosunuz eline para geçtikce oraya yatırıcak.

Farklı şeylerle ilgileniceksin kardeşim, git futgol oyna, bilgisayarla ilgilen, arkadaşlarınla başka yerlerde takıl.

Annen ve babandan korkuyorsun ama onların senin kötülüğünü istemryeceklerini bilmelisin, söylemen yararına olur onlar en azından iyi bilirler seni ordan nasıl uzak tutacaklarını.

Kardeşim evvela bil ki iddia oynamak haramdır .. ALLAH kumarı yasaklamıştır .. Bir an önce ALLAH'a sığınıp kumar illetinden uzaklaşmalısın .. Gerçekten de başaramayacağına inanıyorsan çevrende güvendiğin bir büyüğüne derdini anlatıp yardım almalısın ..

bunlar daha iyi günlerin sevinmlisin bence
15inde idaa oynayan ileride ohoooo :DD

Bu arkadaşın yorumları beni koparıyor ya :D:D:D:D nihat hatipoğlu gibi la :D:D:D:D neyse :D:D

kardeşim iddaa alışkanlığını bırakmak o kadar zor bir şey değil ilgileneceğin zaman ayıracagın ve seni yoracak bir aktivite yada bir iş bulman gerekiyor aslında o kadarda aman aman bi durum değil oynamıyom lan bıraktım desende olur tabi sen baba parasıyla geçindiğin için kendi paranla kaybedince oynayabilcenmi oda var neyse en büyük derdin bu olsun sorun değil atlatılır :D

Geri