gokhan
Üye
-
-
-
-
-
-
- Web sitesi
- www.tarzsohbet.com
Tanışalımmı?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Tanışalımmı?
1 Senede 1 Kere She` Hanım, Tanışalımmı Dıyorum, Hoş Geldin dıyorlar Ne Güzel Bir Tanışma fastınız Var Sizin : )))) Bu Arada She` Bi Avatar Vereyimde Sana zahmet onu Bi koyu Ver be
Evdeki Kedimimi Tanıtayım Anlamadım Neyi Tanıtayım : ))))))))tanıtın da tnıylım :p
Evdeki Kedimimi Tanıtayım Anlamadım Neyi Tanıtayım : ))))))))
Papatyanın polenleri atomlardan oluşmuştur ; Kimi Zaman ucarak Başka Bahçelere Girip Toprağa Süzülerek Büyümeye Doğru yol Alırlar kimi Zaman ise 3 5 Yaşlarında Büyümeden ölürler, Yaşam Tarzları Çok Farklı Olsada, Anne Ve Babalar Yine kendi polenlerinden oluşmuş papatyalarını Çok severler : )))))yok bhçedeki papatyanın polenlerini tanıtın![]()
Papatyanın polenleri atomlardan oluşmuştur : ))))
Belkide Rusyanın Atombombalarından Bir kaç parçacıklarından oluşmuşlardır ;Pphangi atom hiroşimadaki atom bombası mı:p
Bu Şimdiki Avatarın Gif'lisi ama
![]()
Nasıl Avatar Olunur? Boyutlarını Yaz Gif'li olacaksa yap ben boyutlandırırım Sorun değil, Gif'li olmucaksa Yapmanında bir anlamı yok
Öyle Avatar olmaz. Avatar boyutuna getir onu.
Nasıl Avatar Olunur? Boyutlarını Yaz Gif'li olacaksa yap ben boyutlandırırım Sorun değil, Gif'li olmucaksa Yapmanında bir anlamı yok![]()