içses

Konu sahibi son olarak 2171 gün önce görüldü
hayatımın her anı guzel giderken sayfami sil baştan yenilemek de guzel bir baslangic galiba xd
guzel anilarim/miz olsun,biz yazalim siz ozenin,biz paylasalim siz kudurun dfkgksj.(şaka şaka en guzel anlarimiza ortak olun,gulumseyin :)) )

sevgili, seninle ben pergel gibiyiz
iki başımız var, bir tek bedenimiz
ne kadar dönersem döneyim çevrende
er geç baş başa verecek değil miyiz?
omer hayyam​

Raskolnikov baslangic tabiki senin olmaliydi ;** dimiii ponçikim dfjsj

Ne kadarda güzel ve imrenilecek bir çift.
Kıskanıp çıkıyorum konudan....

Yeni başlangıçlar yeni güzellikler getirsin size. Hep mutlu olun inş.
Tuçiii Öperim.<3

Yorgun,
Uykusuz,
Kafası karışık,
Aşık.

Ruhumuz dinlesin, dinlensin.

[YOUTUBE]mTHjFeXmnHs[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]RnFB1V6bkbs[/YOUTUBE]

eskidenki icses konumu sildirdigim için çok pismanim:(((
neyse konumuz o değil,bütün arkadaşlarımın ve ailemin hep haklı olması gerçekten çok can sıkıcı.ne zaman bir karar alsam bir saat içinde her şey yerle bir oluyor,şu an kafamda olan bir şeyler var ve abartmanın anlamı yok.o an ne getirirse o an ne söylemek istersem nereye gitmek istersem öyle yapacağım.bekle beni amerikaaaağ kısa sürede tekrar görüşeceğiz,uzun zaman oldu ozlemisizdir birbirimizi,caylaktim bisuruu güzel animiz oldu şuan gayet prof biri olarak geliyoruum.ben hazırım ya sen? :d

[YOUTUBE]w-TzD01Ckhc[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]DKTAB8HgIwc[/YOUTUBE]

-iismaill abiii
-hoooop
nasıl bir albüm olmuş bu yaaa​

ilk konserinizi ankara'da verirsinizde gelmezmiyiiiz?
TABIKIDE GELIRIZ.
#barabar

merhaba tuğçe hanım,
sayfanız hayırlara vesile olmasını dilerim.

merhabalar osman by,amin hepimize hayırlı uğurlu olsun.
inanıyorumki güzel bir sayfa olacak,yapabiliriz bir olursak,çünkü neden yapmayalım?

tam böyle replay tuşunu ele geçirmelik sarki degil mi ya <33 seni canlı dinlemeye yetisemeyecegimi sandin degil mi tatli kis,yanıldın,az kaldi.​

[YOUTUBE]NRNwBWeii50[/YOUTUBE]

yeni yemek yedim,kahvaltidan sonraki öğünü yani,şimdi kahve eşliğinde şu naif şarkı eşlik etsin istedim bana,bu ara böyle biraz duygusalli takılmaya karar verdim,iznim biteli bi hafta olmuş tatil bitti,kışa kadar tatil yok,kışa çok var,bayramda çalışıyorum,iş çok sevgili yok,dkfkjd dertler derya olmuş..
neyse optum by.​

[YOUTUBE]w7DdOL5sNiA[/YOUTUBE]

Geri